Hlavní / Koleno

Recenze Chondroitin

Forma uvolnění: Gel pro vnější použití, tobolky

Analogy Chondroitin

Shoduje se podle indikací

Cena od 327 rublů. Analog dražší na 252 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 392 rublů. Analog dražší na 317 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 427 rublů. Analog dražší na 352 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 484 rublů. Analog více o 409 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 625 rublů. Analog dražší o 550 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 873 rublů. Analog dražší na 798 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 1039 rublů. Analog je dražší 964 rublů

Shoduje se podle indikací

Cena od 1650 rublů. Analog dražší o 1575 rublů

Návod k použití chondroitinu

Forma uvolnění, složení a balení

30 g - hliníkové trubky (1) - kartonové obaly.
50 g - hliníkové trubky (1) - kartonové obaly.
30 g - banky (1) - kartony.

Farmakologický účinek

Činidlo, které ovlivňuje metabolismus fosforu a vápníku v tkáni chrupavky, je vysokomolekulární mukopolysacharid. Zpomaluje kostní resorpci a snižuje ztrátu vápníku, urychluje procesy opravy kostí a zpomaluje proces degenerace chrupavky. Zabraňuje kompresi pojivové tkáně a hraje roli lubrikace kloubních povrchů. Pokud se aplikuje externě, zpomaluje progresi osteoartrózy. Normalizuje metabolismus v tkáni hyalinu. Stimuluje regeneraci kloubní chrupavky.

Farmakokinetika

Jednorázový příjem průměrné terapeutické dávky Cmax v plazmě se dosahuje za 3-4 hodiny, v synoviální tekutině - za 4-5 hodin, biologická dostupnost je 13%. Vyloučí se ledvinami během 24 hodin

Indikace

Osteoporóza, paradontopatie, zlomeniny (urychlení tvorby kalusu), degenerativní dystrofická onemocnění kloubů a páteře.

Dávkovací režim

Uvnitř dospělých - 1,5-1 g 2 krát denně.

Externě - 2 krát denně po dobu 2-3 týdnů.

Vedlejší účinky

Zřídka: alergické reakce.

Kontraindikace

Hypersenzitivita na chondroitin sulfát, sklon ke krvácení, tromboflebitida, těhotenství, kojení (kojení).

Použití v průběhu březosti a laktace

Chondroitin sulfát je kontraindikován pro použití během těhotenství a kojení (kojení).

Použití u starších pacientů

Existují klinické údaje o použití chondroitin sulfátu u starších pacientů s aterosklerózou, s mírným snížením koncentrace cholesterolu a triglyceridů v plazmě.

Zvláštní pokyny

V případě různých forem paradontopatie by léčba měla pokračovat nejméně 3 měsíce.

Existují klinické údaje o použití chondroitin sulfátu u starších pacientů s aterosklerózou, s mírným snížením koncentrace cholesterolu a triglyceridů v plazmě.

Recenzent: Olesya (negativní hodnocení)

To vůbec nepomohlo

Nevýhody: To nepomohlo, způsobil vyrážku, není opravdu vstřebává, je těžké umýt z kůže

Masti je levná, ale je zcela zbytečná. Aplikovala ho každý den, třikrát na krk, ani křupavý, ani bolest, ani ztuhlost neprošla celým měsícem léčby. Řeknu více, všechny tyto příznaky nejsou ani oslabeny. Samotná masti také není nejpříjemnější, velmi mastná, silná, silně rozložená a vůbec nevyschne, a proto je znečištěná. Voní to není moc pěkné, je nesmírně těžké umyt kůži i dehtovým mýdlem. Pokud jde o stranu, řeknu, že i když jsem neměla nic vážného, ​​nešlo to bez problémů. Někde ve druhém týdnu používání masti se můj krk postupně začal sypat malou, svědivou vyrážkou. Zatímco jsem zhřešil na jídlo, viděl jsem Tavegila, můj krk se stal téměř "pimply". Po ukončení léčby touto mastí, vyrážka sama prošla, takže jsem si jist, že problém byl v ní. V důsledku toho jsem si koupil chondroitin injekce, okamžitě pomohl - zřejmě, mast nepronikne kůži správně, a tam je žádný účinek.

Recenzent: Victoria (pozitivní recenze)

S bolestí kloubů

Výhody: Levnější než analogy.

Nevýhody: Špatně vstřebává.

Často se obávám bolesti kloubů, ale ani při dlouhodobém léčení bolesti není tento účinek vždy patrný. V lékárně jsem byl doporučován Chondroitin masti na bázi lanolinu. Pomáhá obnovit tkáň chrupavky a snižuje bolest. Účinek aplikace nepřichází okamžitě, ale reliéf je hmatatelný, takže jsem ho doporučoval používat s dlouhými kursy za měsíc a půl. Je snadné aplikovat mast, ale je příliš mastná, proto je téměř nikdy zcela vstřebána. Spotřeba je velmi ekonomická. Jedna trubka masti postačuje jen pro kurz. Uchovávejte to nejlépe v chladničce. A to se neliší od jeho drahých protějšků.

Recenzent: Nikita (pozitivní hodnocení)

Dobrý ekvivalent pro malé množství.

Výhody: Léčba, ale nezmiňuje příznaky, cenu, složení

Nevýhody: Špatné použití a vstřebávání.

Protože moje klouby často bolí, hledal jsem lék, který by mohl zmírnit bolest a alespoň alespoň trochu obnovit chrupavku. Chondroitin je levnější náhradou za chondroxin. Akce je stejná a platíte méně. Podle instrukcí, složení masti zahrnuje chrupavku skotu, takže může zabránit zničení chrupavky a zlepšit metabolismus vápníku a fosforu. Samozřejmě byste neměli očekávat okamžitý výsledek, ale po pár týdnech užívání jsem se začal cítit lépe, klouby se staly mobilnějšími, bolest ustupovala. Masti téměř necítí, ale je velmi mastná, je špatně třena a vstřebává, takže můžete barvit oblečení a ložní prádlo. Ale hlavní věc je, že to opravdu pomáhá.

Recenzent: Ivan (pozitivní hodnocení)

Rid bolesti zad

Výhody: efektivita, střední náklady

Zdá se, že tento lék lze připsat počtu doplňků stravy (jak jsem pochopil z návodu), ale v každém případě to dobře pomáhá. Stejný pokyn říká, že přípravek obsahuje živiny nezbytné pro náš systém kostí. Můj systém kostí říká díky Chondroitinu. S bolestí zad, to stane se snadnější po první kapsli je vzat. Kapsle se užívají pravidelně, dva kusy denně. Před jídlem. Obvykle piju na týden, dokud moje záda úplně nepřestane. Nebyly pozorovány žádné vedlejší účinky. Stojí za to lék střední - 250 rublů. Vzhledem k tomu, že to musím koupit jen zřídka, považuji cenu za přiměřenou.

Recenzent: Svetlana (pozitivní hodnocení)

Pomoc s artrózou

Nevýhody: dlouhá doba použití

Bolest v koleně se začala dlouho obtěžovat, ale nedal jsem tomu žádný význam. Ale rostla a pak jsem se rozhodla navštívit lékaře. Diagnostikována osteoartrózou kolena a předepsanou chondroitinovou masti a kapsle. Na začátku léku jsem neviděl žádné pozitivní výsledky, bolest nezmizela a já už jsem chtěl přestat pít pilulky, ale lékař mi doporučil pokračovat v léčbě. Zlepšení nastalo asi po třech měsících, bolest pomalu začala ustupovat a pak téměř vymizela, ale stále ještě někdy vzniká. Proto Chondroitin nyní používá kursy, pije kurs, dá tělu odpočinek a znovu přijímá. Nástroj je dobrý, je škoda, že tento efekt není okamžitě patrný.

Recenzent: Raisa (pozitivní hodnocení)

Pomáhá s bolestí páteře

Výhody: Obnovuje klouby, levné

Nevýhody: Nevšiml jsem si

Ve věku 20 let jsem utrpěl úraz krční páteře. A teď se cítí periodická bolest. Masáže a speciální cvičení pomáhají na krátkou dobu. Silnou bolest je třeba odstranit nesteroidními protizánětlivými léky. Lékař navrhl použití chondroitinové masti. Ihned jsem věřil v akci masti, ale rozhodl jsem se to zkusit. Mast levná, můžete si koupit bez lékařského předpisu. Manuál říká, že lék vyživuje a obnovuje bolestivé klouby, snižuje bolest. Dvakrát denně jsem si do mastného místa promnul mast. A jaké bylo mé překvapení, když třetí den, bolesti trochu zmírnily, přestal jsem pít léky proti bolesti. A po dvou nebo třech týdnech bolest a nepohodlí zmizely.

Recenzent: Albina (pozitivní hodnocení)

Výhody: cena, kvalita, efektivita

Nevýhody: vůně je nepříjemná

Problémy s kyčelními klouby, doprovázené silnou bolestí, mě dovedly k ordinaci lékaře, kterou Chondroitin doporučil. Řeknu hned, že mast za cenu je poměrně cenově dostupná, ale po dvou týdnech jsem pocítila skutečný účinek na sebe, bolest nejenže byla méně patrná, ale i v kloubu zmizel a mobilita se zlepšila. Masti používaná dvakrát denně, dobře se třením do bolavého bodu. Konzistence léčiva je silná, ale snadno se šíří a absorbuje. Jediný mínus Chondroitinu - hrozný zápach, který se jen těžko umýt.

Recenze léku Chondroitin

Indikace pro použití

Diskuze o léku Chondroitin v záznamech maminek

. nadržený, protože pak jsem chytit stejný othodnyak. Teď používám StopArthrosis pro kolena a další klouby (pořád to mám pod jménem Don, ale jeden a půl krát více). Zdá se, že je to chondroitinový lék. Doragn byl podán Teraflex, ale můj lékař mu nakonec nařídil, aby odmítl, protože složky Theraflexu si odporují, a proto není žádný výsledek, nebo je špatný. Každý den pár kalciových tablet. Můj věk je vhodný pro osteoporózu, ale už jsem si všiml, že cítím nedostatek vápníku v kloubech. Vápník D3 Nicomed ho užíval jednou. Pak to nějak nebylo, nebo tam nebyly peníze, koupil jsem si vápník D3 Compote, další lék na vápník, nepamatuju si to..

Děkuji, nádherné pro objasnění. Doufám, že časem uplyne. kolena už jsem si zvykla, už mě netrápí, možná chondroitin pomohl, stále se dají trénovat nějaké jednoduché věci)))

ooo je možné napsat pojednání, koupím tam jídlo po dobu 4 let a navíc mám všechno zdarma, dostávám i šeky Piju pravdu právě teď - to nebylo užitečné před porodem - právě jsem začal pít a předepisovat))) jejich vápník z ústřic je nejlepší. Stále mají hořčík b6 a lid tam, ale nikdy jsem si to nedal. Beru levný Omega v žluto-modrém balení, je tam navždy. Další skvělá věc - Melatonin, vám pomůže naučit se dostat dostatek spánku a ráno se cítíte skvěle. Večer pijete pilulku (hlavní věc, kterou musíte udělat, není ve 2 hodiny).

Existují sportovní obchody chondroitin a glukosamin, pomáhají

. S některými anorganickými látkami zvlhčuje pokožku, nasycuje kyslíkem, má silné regenerační vlastnosti a stimuluje tvorbu chondroblastů kyseliny hyaluronové a chondroitinu. Jsou to tyto látky, které jsou schopny obnovit pružnost a pružnost kolagenu a elastinových vláken, a tak vrátit pokožce mladistvost a krásu, obličejový krém Syn-Ake má výrazný účinek proti stárnutí, rychle proniká do pokožky, osvěžuje a tonizuje, stimuluje krevní oběh. Pomáhá zvyšovat pružnost, vlhkost, pružnost pokožky, její hustotu a turgor. Výměnnou aplikací krém vyhlazuje mimické vrásky a zabraňuje jejich vzhledu.

Sustavo

Lékařský časopis o nemocech pohybového aparátu

Efektivní chondroprotektory. Seznam nejlepších léků.

Chondroprotektory jsou léky, které pomáhají udržovat normální stav tkáně chrupavky kloubů. Některé z nich mají také pozitivní vliv na obnovu již postižené chrupavky.

Tyto léky lze přičítat prostředkům dlouhodobě působících, protože účinek léčby se projevuje až po dlouhém období.

Účinné látky v téměř všech přípravcích jsou glukosamin a chondroitin sulfát.

Kromě toho mohou obsahovat vitamíny, minerální doplňky, antioxidanty a tak dále. Díky aktivním složkám je tkáň chrupavky obnovena. Je důležité zahájit léčbu ve stadiu, kdy tkáň chrupavky ještě není zcela zhroucená. V opačném případě nebude léčba účinná.

Moderní klasifikace chondroprotektorů

Specialisté rozlišují dvě klasifikace chondroprotektorů. První je založen na „věku“ léku, tedy na tom, kdy přesně byl lék vytvořen a jak dlouho byl v praxi používán. Podle ní existují tři třídy:

  1. Rumalon a Alflutop mohou být přičítány první generaci.
  2. Za druhé - léky obsahující glukosamin nebo kyselinu hyaluronovou.
  3. Léčiva obsahující chondroitin sulfát.

Kromě toho jsou tyto léky rozděleny v závislosti na složkách, které tvoří:

  • Přípravky obsahující chondroitin;
  • Přípravky na bázi přírodních složek (chrupavky ryb nebo zvířat);
  • Mukopolysachoridy;
  • Fondy obsahující glukosamin;
  • Komplexní léky.

Vliv léků na klouby

Účinnost chondroprotektorů je vysvětlována schopností léčiv působit přímo na samotný problém a ne na symptomy. Účinné látky přispívají ke snížení výpotku v kloubním vaku.

Kromě toho se během užívání těchto léčiv snižují známky zánětu a zlepšuje se stav chrupavky. V důsledku toho je bolest odstraněna.

Je obzvláště důležité poznamenat, že přípravky přispívají k obnově stávající tkáně a ne k tvorbě nové. Proto bude léčba účinná pouze v přítomnosti konzervované chrupavky.

Tyto léky jsou dobře kombinovány s analgetiky a nesteroidními činidly. Navíc při použití chondroprotektorů je možné snížit dávku nesteroidních činidel.

Při vstupu do těla se účinná látka vstřebává do krve. Když se tento lék hromadí ve tkáních kloubu. Některé léky, jako například ty, které obsahují chondroitin, jsou poměrně obtížné překonat buněčnou bariéru. V tomto ohledu se používá fyzioterapie nebo další složky.

Účinek účinných látek trvá jeden měsíc, což vám umožňuje přestávky mezi jednotlivými cykly. Vzhledem k tomu, že nežádoucí účinky jsou velmi vzácné, můžete použít 2-3 chondroprotektory současně - to znamená uvnitř, ve formě injekcí a lokálně. To výrazně zvýší účinek. Současně by měla být zvážena kompatibilita léčiv.

Indikace a kontraindikace léčby

Hlavními indikacemi pro užívání léčiv jsou artróza a artritida. Jsou také účinné při osteochondróze, polyartritidě, spondylóze, dystrofických změnách, včetně pozadí hormonálního selhání a periodontálního onemocnění. Kromě toho se často používají při rehabilitaci po úrazech a operacích na kloubech.

Absolutní kontraindikace zahrnují těhotenství a kojení. Některé léky v kontraindikacích zahrnují diabetes mellitus, selhání ledvin, tromboflebitidu, dětství, astma astma a tak dále. Navíc jsou možné alergické reakce na složky léčiv. V každém případě, před použitím léku by měl konzultovat s lékařem a vyloučit kontraindikace.

Seznam populárních drog

Sestavili jsme stručný přehled osmi moderních léků. Jsou považovány za nejlepší mezi analogy. Některé z nich jsou vyrobeny z přírodních přírodních surovin.

Alflutop je přírodní produkt pocházející z určitých druhů mořských ryb. Pokud intraartikulární injekce přispívá k tvorbě kyseliny hyaluronové a kolagenu typu II.

Účinné při osteoartróze malých kloubů a osteochondróze. Pro dosažení stabilního výsledku se doporučuje provádět nejméně čtyři kurzy v průběhu dvou let.

Artra je předepsána pro artritidu a osteochondrózu. Podporuje obnovu tkáně chrupavky v důsledku přítomnosti chondroitin sulfátu. Kontraindikace jsou věk dětí a problémy s ledvinami. Kurz je 6 týdnů. V tomto případě by první 3 týdny měly být užívány dvě tablety denně a v následujících dnech jeden po druhém.

Pokud pociťujete závratě a zažívací problémy, měli byste lék zrušit a poradit se s odborníkem. Podle mnoha je Artra nejlepším chondroprotectorem.

Hyaluron je lék kyseliny hyaluronové. Zavádí se přímo do postiženého kloubu. Účinná látka je schopna obnovit tvrdou tkáň chrupavky, čímž se zastaví její destrukce.

Pro dosažení tohoto efektu se doporučuje kombinovat podávání léčiva s příjmem chondroprotektorů uvnitř a ve formě mastí.

Don pomáhá nejen při obnově tkáně chrupavky, ale také odstraňuje zánětlivý proces. Používá se při léčbě artrózy, artritidy a osteochondrózy. K dispozici ve formě prášků pro vnitřní použití a ve formě injekcí.

Často odborníci jmenují současně intramuskulární a orální podání. Účinek se projevuje 10-14 dnů po zahájení léčby.

Toad Stone je doplněk stravy obsahující chondroitin sulfát.

Používá se v případě onemocnění, při kterých dochází k poškození chrupavky a její destrukci.

Používá se ve spojení s dalšími chondroprotektory.

Rumalon. Léčivo je čištěný extrakt z telat chrupavky a kostní dřeně. Používá se jako injekce pro onemocnění kloubů a páteře.

Účinnosti je dosaženo pouze při systematickém používání. K tomu je předepsán dvakrát ročně v průběhu 15 ampulí podle specifického schématu, které vyvinul lékař po posouzení stavu pacienta.

Struktum normalizuje metabolismus v kloubních vakech a chrupavkách. Pomáhá obnovit chrupavku a vrací tak pohyblivost postižených kloubů a snižuje bolest. K dispozici ve formě kapslí.

Účinek léku trvá 6 měsíců. Výsledek zároveň závisí na rozsahu poškození chrupavky.

Chondroitin sulfát se používá při léčbě osteochondrózy. To může být produkováno jak nezávisle, tak jako součást jiných léčiv. Účinek je založen na schopnosti obnovit hlavní komplexy tkáně chrupavky. V tomto případě je samotný lék ve své čisté formě velmi obtížný proniknout buněčnou bariérou. Pro dosažení výraznějšího účinku se používá magnetoforéza nebo monoforéza.

Recenze lékařů a specialistů

Dosavadní názory lékařů na používání chondroprotektorů při léčbě onemocnění kloubů jsou ostře rozděleny.

V tomto ohledu, podle standardů léčby, tyto léky nejsou povinné při přípravě kurzu, ale existují ti, kteří věří, že jsou prostě nezbytní.

K pochopení efektivnosti drogových studií bylo provedeno. Zároveň byl kladen důraz na účinné látky léčiv: chondroitin sulfát a glukosamin.

Bylo prokázáno, že chondroitin sulfát je účinný nejen při obnově tkáně chrupavky, ale také při odstraňování zánětlivého procesu. V tomto případě se výsledek léčby projevil až po 5-6 týdnech od začátku kurzu. Kromě toho bylo při dlouhodobém užívání pozorováno větší procento pozitivní dynamiky.

Pokud jde o glukosamin, jeho účinek se projevil po 10-14 dnech a trval měsíc nebo déle. Trvalého výsledku bylo dosaženo i při provádění 5-6 kurzů v průběhu 3 let.

Současně je třeba poznamenat, že existovali lidé, kteří si nevšimli žádného účinku z užívání drogy. Kromě toho byly při předepisování léčiv obsahujících chondroitin sulfát zaznamenány vedlejší účinky u 3% pacientů.

Závěr: chondroprotektory mohou být velmi užitečné při léčbě osteoartrózy a osteochondrózy, ale pro dosažení viditelného a trvalého výsledku by mělo být provedeno alespoň 6 cyklů.

Názory pacientů

Pokud čtete recenze pacientů, kteří zažili různé chondroprotektory, pak se můžete rozhodnout, že tyto léky nejsou vůbec účinné. Zároveň je však nutné se touto problematikou zabývat opatrněji.

Nejdříve většina pacientů reaguje na lék, který se pokusili jednou. Samozřejmě, po 2-3 aplikacích masti, tam nebude žádný zvláštní efekt, což je to, co výzkum odborníků říká. Totéž lze říci o lécích užívaných ústy nebo intramuskulárně. Navíc náklady na tyto fondy nejsou malé. V tomto ohledu mnozí čekají na účinek bezprostředně po jmenování, vzhledem k tomu, že tato cena by měla být odůvodněná.

Ale stále existuje kategorie lidí, kteří s těmito fondy pozitivně souvisí. Nejčastěji se jedná o ty, kteří užívali drogy alespoň jeden rok a zaznamenali účinek. Je třeba poznamenat, že výsledek se projevil nejvýrazněji v kombinaci s jinými léky a terapeutickou a preventivní kulturou a masáží. Kromě toho mohou být některá léčiva použita při fyzioterapii, což má pozitivní vliv na účinnost.

Důležitý je také individuální přístup, pokud je pro jednu osobu rumalon ideální lék, pak pro jiného nemusí být efektivní. Záleží na typu nemoci, její závažnosti, celkovém zdravotním stavu a podobně. Z toho všeho vyplývá, že chondroprotektory mohou být použity v léčebném komplexu, ale tyto léky samotné jsou k ničemu.

Shrnutí: použití nebo ne?

Z výše uvedeného můžeme usuzovat:

  • Použijte chondroprotector by měl být pouze na jmenování specialisty po důkladném vyšetření.
  • Účinnost může být zvýšena kombinací několika druhů drog v této oblasti, stejně jako fyzioterapie.
  • První známky zlepšení se objevují v různých obdobích léčby, což je vysvětleno individuálními charakteristikami organismu.
  • Při správném použití účinek přetrvává až do dalšího cyklu.
  • Pro úplné uzdravení se vyžaduje minimálně 6 kurzů, které se konají tři roky.
  • Nepoužívejte drogy bez doporučení specialisty, protože v kombinaci s některými mohou být zcela zbytečné.
  • Během remise se často používají chondroprotektory v kombinaci s fyzioterapií. Akutní období je odstraněno nesteroidními léky a analgetiky.

Mám artritidu pravé nohy. Začalo to velmi ostře, vypilo spoustu těžkých léků, hormonů. Ale účinek byl dočasný. A pak mi bylo doporučeno lék Don. Koupil jsem prášek, protože nemám rád injekce. Hodně mi pomohl. Dlouhodobě odstranil těžký zánět. Teď už není téměř žádná bolest. Myslím, že záběry by byly ještě účinnější. A také vím, že želatina je vhodná pro klouby.

Publikováno dne 22. listopadu 2013

Glukosamin 1500 dokonale pomohl příjem půl roku.

Publikováno dne 19. června 2014

Mám artrózu kolena. Ne pro první rok, jsem byl s společným Omega-3 (vyrábí v Anglii) jako chondroprotector, obsahuje glukosamin, bez škodlivých přísad. Bezpečné pro dlouhodobé používání. Velmi spokojen s jeho akcí. Uvolňuje dobře zánět. Bolest byla těžká, koleno neublíží.

Publikováno dne 17. listopadu 2014

Souhlasím s Julií o chondroprotectoru Jointer Omega-3. Dobrý lék ve složení a v akci. Zánět a bolest se dostatečně rychle uvolní. Byl jsem jmenován, abych si ho po zranění - mezeru menisku pravého kolena, aby se hojit rychle a bez negativních následků. Výsledkem je, že se koleno rychle zhojilo a nezdá se mi, že bych si všiml jakýchkoli následků)))

Publikováno dne 2. dubna 2015

A já vás podpořím, protože Užívám kloubní kapsle pro prevenci osteoartrózy kolenního kloubu. Neexistuje pouze glukosamin, ale také vitamíny a minerály, omega-3, což má pozitivní vliv na celé tělo, lékaři jej často doporučují. Vlastně jsem se o něm dozvěděl - doporučil doktor. Nyní problémy s kloubem zmizely. A se silnou bolestí používám gel firmy Joint, rychle pomáhá, protože kompozice obsahuje glukosamin + chondroitin + lecitin a éterické oleje.

Publikováno dne 13.dubna 2015

Olenka, pokud klouby obsahují jak glukosamin, tak chondroitin, není to dobré, protože Chondroitin interferuje s absorpcí glukosaminu. Lepší než don neberte, všechno je tam jednoznačné a podle tohoto efektu je tento lék dokonale vstřebán

Publikováno dne 8. května 2015

Zde je hlavní věc obrátit se v čase, protože Tyto léky mohou pomoci v raných stadiích onemocnění a jsou zcela zbytečné, když je onemocnění již zahájeno a kloub nemůže být obnoven. A s léčbou je stále důležité udržovat správnou výživu a nespoléhat se na nějaké pilulky.

Publikováno dne 14. června 2015

Souhlasím s vámi úplně, já sám jsem začal svou nemoc silně, osteoartróza a nedůvěra k lékařům mně téměř znemožnily, doktor řekl o něco více a proces zničení by byl nevratný. Předepsali mi injekce Don a komplexní léčbu, včetně fyzioterapie, masáží, koupelí a gymnastiky. Bolesti ubíhaly, teď piju Don na prevenci a jsem na dietě, varoval jsem, že léčba bude dlouhá. Přepracoval jsem své názory na život, doufám v plné uzdravení.

Publikováno dne 15. června 2015

Kde jste předepsal komplexní léčbu? Na veřejných klinikách nebo v placených? Kromě nesteroidních protizánětlivých léků jsem na klinice v místě bydliště nepředepisoval nic. Mírně řečeno, tohle mi nevyhovuje... A taky si domluvím schůzky. Kam jste šel?

Publikováno dne 13. září 2015

Valeria, očividně, sama lékařka, a proto psala o komplexní léčbě. Žádná bezplatná zdravotní péče

Publikováno dne 6. dubna 2016

Chondroprotector Sustaveron je pro mě dobrý lék. A samozřejmě každému povím, že je nutné začít užívat takové léky v počátečních stádiích, jakmile to bude možné - až se tato nemoc objeví. Teď piju druhý kurz, první byl před 4 měsíci, ale zatím nebyly žádné exacerbace. A dokonce i počasí lépe reagovalo. Můj ošetřující lékař schvaluje, jediná doporučená výuka a nečekání na výskyt bolesti, protože je to špatné.

Publikováno dne 12.5.2016

Dlouho jsem měla artrózu v koleně, zkoušela jsem spoustu věcí. Dá se říci, že hlavní věcí je systematické léčení a udržení celého kurzu. Ačkoliv z hlediska efektivity jsem stále nejvíc rád Hondroxid. A jen z mastí cítím tento efekt.

Publikováno dne 4. srpna 2016

"Maximum" je jako stejný chondroxid, jen silnější, že? Všiml jsem si, že od něj bolest rychle mizí a zánět, pravděpodobně se v ní nějaká formulace nějak zlepšila

Publikováno dne 8. září 2016

Olga Kurakina říká:

V kolenním kloubu byla silná bolest. Viděl jsem půl roku „Chondroitin-Akos“ ve velkém dávkování. Každý den 6 kapslí po 250 mg týdnech jsou čtyři. Poté 4 kapsle. Pomohlo mi to.

Publikováno dne 3. října 2016

Dobré chondroprotektory na glukosaminu, lépe se vstřebávají. A pokud injekce - tak všechny krásy. Elbenův kurz mi obvykle stačí půl roku nebo ještě více. Chondroitin a měsíc nestačily.

Publikováno dne 26.10.2016

Catherine, co ještě udělali? Mám takový problém, Hondrogard, sustogard v injekcích a jiný lékař jmenoval doktora ve společném píchnutí gilouronu

Publikováno dne 3. listopadu 2016

Mám dobré zkušenosti s glukosaminem, nedávno jsem se dozvěděl proč.
Ukazuje se, že je glukosamin založený na sulfátech, je založen na hydrochloridu, druhý je účinnější o 30-50%
Díky němu můj manžel odmítl operaci na páteři a zastavil jsem chromát, koleno začalo bolet z běžného křupání, více... Zde je jeho složení:

SLOŽENÍ: GLUCOSAMIN HYDROCHLORIDE, STABILIZÁTOR: MICROCRYSTALLIN CELLULOSE; GELATIN, ANTI-TRACK AGENT: MAGNESIUM STEARATE; KONCENTROVANÉ OVOCE MALPIGIIA GRANATOLE, KONCENTRÁTU OVOCÍ GRAPEFRUITU, KONCENTRÁTU OVOCE MANDARINU, MALTODEXTRINU, ANTI-SLEDOVACÍHO PROSTŘEDKU: OXIDU SILIKONU; KONCENTRÁT LEMONOVÉHO OVOCE.

Publikováno dne 27. února 2017

Četl jsem, že to pomáhá Elbon, ale nemůžu ho nikde najít. Chápu, proč lékárny nepřinesou všechny léky, které jsou na skladě.

Publikováno dne 2. března 2017

V lékárnách nést jen to, co prodávají ziskové, podívejte se na ceny... A všechno ostatní musí být vyžadováno. Nebo objednat přes internet. Koupím tam jen elbon.

Publikováno dne 15.dubna 2017

Elbon je v podstatě stejný. Nebyla v lékárnách. protože vydali novou formu, s kurkuma, jak mi bylo řečeno, velmi dobře pomáhá, dokonce i z lodí. Ale nemám rád kurkuma, nějaká touha není.

Publikováno dne 15.dubna 2018

Publikováno dne 23.dubna 2017

Řekněte mi, prosím, jaké léky lze užívat, když trpíte žaludečním vředem s krvácením. V roce 2016 trpěla maminka, ale bez operace, díky bohu. Nyní nemůžete mít žádné nesteroidní léky. Zpočátku pomohla Dikulova mast. Nyní je třeba čekat na výsledek.

Publikováno dne 28. října 2017

Vasily Sergeevich říká:

Věřím, že chondroprotektory nepomáhají kloubům, alespoň mi hodně pomáhají. Ale v tabletkách je nepoužívám, myslím si, že injekce jsou účinnější a ne tak škodlivé. Nedávno jsem si Elbona píchnul, nemohu říci, že mě zcela zbavila problémů s klouby, ale nemám žádné syndromy bolesti a pohybuji se mnohem svobodněji, což mi umožňuje žít bez dalšího příjmu léků proti bolesti a NSAID.

Recenze populárních tablet iherb s glukosaminem, chondroitinem, MSM

Vied výrobci a reklamní platformy vysílají, že glukosamin, chondroitin a MSM - téměř všeliek na problémy s pohybem. Nicméně pouze recenze o glukosaminu a jeho satelitech skutečně odrážejí obraz, když jsou léčeni. Rozhodli jsme se shromáždit nejzajímavější recenze online, jaký vliv mají nejoblíbenější léky na iherb obsahující glukosamin, chondroitin a MSM a vyvodí závěry.

Lidé jsou vyzváni, aby zanechali zpětnou vazbu o skutečných zkušenostech získaných po dlouhodobém podávání glukosaminu s chondroitinem. Proto je jejich touha sdílet své vlastní výsledky prostřednictvím zpětné vazby s každým, kdo zažívá takové nemoci nebo nepohodlí, zcela pochopitelná, protože v jiných, kteří tento lék nezkusili, existuje naděje na rychlé uzdravení.

Existují samozřejmě placené recenze s odinami glukosaminem, ale za prvé, tyto se okamžitě vzdávají, a za druhé, nebudeme je považovat za takové. Budeme analyzovat pouze skutečnou práci glukosaminu s chondroitinem a jejich přehledy, abychom ukázali věrohodnou situaci pro každý produkt zvlášť.

Pomoc na glukosamin, chondroitin a MSM

Nejprve se podívejme na to, co věda říká o těchto úžasných látkách, které mají usnadnit náš pohyb a tím i kvalitu života.

  • Glukosamin jako monosacharid je produkován samotnou chrupavkou v našem těle. Jako nenahraditelná složka se podílí na produkci chondroitinu, lipidů, synoviálního maziva a proteinů. Teorie, že když chybí, doplnění z vnějšku by měla odstranit problém nemocí pohybového aparátu, je stále kontroverzní, stejně jako názory praktických lékařů.
  • Chondroitin je podobně syntetizován uvnitř nás za účasti glukosaminu, takže chrupavka, kostní tkáň a mazivo jsou plně aktualizovány a síra a vápník jsou fixovány. Po cestě chondroitin optimalizuje produkci kyseliny hyaluronové, zadržuje vodu v chrupavce, zlepšuje depreciaci. Recenze lékařů po výzkumu jsou většinou pozitivní, ale musíte denně vypít alespoň 1,2 g po dobu 3 měsíců.
  • MSM (methylsulfonylmethan) není nikde jinde v medicíně rozpoznán jako lék, nicméně existují studie, které uvádějí pozitivní úlohu síry v tomto konkrétním přípravku pro zdraví. Údaje o odpovídající dávce neexistují.

Ukazuje se, že pouze chondroitin potvrdil ospravedlnění použití ve výzkumu, ale hodnocení klinickými lékaři hovoří o závažném vedlejším účinku - chondroitin zesiluje krev a je kontraindikován pro osoby náchylné k trombóze. Pokud jde o glukosamin a MSM, jedná se o užitečné pomocné složky pro úplnou integraci potravinového chondroitinu a jeho začlenění do biologické práce.

Co říkají skutečné recenze o glukosaminu, chondroitinu a MSM v produktech na iherb

Recenze již spotřebovaných glukosaminových tablet s chondroitinem, nejoblíbenějším na místě iherb, by měly být adekvátně vyhodnoceny. Koneckonců neznáme případové studie, rozsah destrukce chrupavky a kloubů, zda existují nějaké kontraindikace a zda byl pozorován doporučený režim. Obecný trend v hodnocení a hodnocení každé drogy však odráží objektivní situaci.

Glukosamin, Chondroitin a MSM od Doctor´s Best

Tento lék glukosamin, jak se říká recenze - skutečný bestseller. Dávka je denně dostatečná (2 tablety x 2krát):

  • Glukosamin sulfát - 1,5 g;
  • Chondroitin sulfát - 1,2 g;
  • MSM - 1 rok

Nástroj, jehož jedna nádoba obsahuje 240 tablet, je vyhlášen společností Doctor´s Best jako podpora zdraví, pružnosti a síly pojivové tkáně, kloubů, kůže, nehtů a vlasů.

O tomto nástroji pro 88% pozitivních recenzí, 7% - neutrální hodnocení, 4% - negativní. Hodnocení léku - 4,5 hvězdičky.

Co jsou lidé, kteří v přehledech vykazují? Jak fungovala každá droga?

  • „Lék pomohl matce i mně pít znovu. Chřipka zmizela, mobilita se zvýšila, bolest zmizela. “
  • „Po 2 týdnech nečekejte na nic - je třeba minimálně 3 měsíce. Vynikající kombinace dávka / kvalita / cena. Podobné v lékárnách, které nebudete splňovat.
  • „Neočekávejte zázrak - droga jen zpomalí další zničení chrupavky, ale nebudou žádné nové, jako v mládí. Ale můžete si dřepnout a chodit bez bolesti! “
  • „Piju, jak se dalo očekávat, již druhý týden a výsledek je nulový! Doufám, že další zlepšení bude. “
  • „Mám několik vážných zranění a za měsíc se nic nepohnulo!“

Závěry. Recenze věnované iherb Glucosaminu z Doctor's Best dávají důvod hovořit obecně o vysoké účinnosti léku, pokud osoba nepřekročí očekávání a pokud je kurz opilý.

Glukosamin + Chondroitin + MSM Move Free od Schiff

Lék glukosamin, jehož jedna sklenice se skládá ze 120 tablet, nazývaných "Joint Health", je dodáván se silnými dávkami glukosaminu a MSM, ale dávka chondroitinu je více než skromná. Nicméně, Schiff pozice seriózní podporu pro spoje o 5 bodů - v síle, pohodlí, mazání, flexibilitu a mobilitu. Porce se skládá ze 3 tablet.

  • Hydrochlorid glukosaminu - 1,5 g;
  • MSM - 1,5 g;
  • chondroitin sulfát - 200 mg;
  • kyselina hyaluronová - 3,3 mg.

Schiff obdržel preparát glukosaminu 4.6, což je indikováno recenzemi týkajícími se jeho kvality a účinnosti v praxi.

Pozitivní hodnocení opustilo 90% těch, kteří se snažili, neutrální hodnocení - 8%, negativní hodnocení - 2%.

  • „Měsíc mi zachránil dlouhotrvající kolena před bolestí, šel jsem po schodech dolů, tiše si dřepl! Poradím vám! “
  • "Tento glukosamin zachránil mámu před přetrvávající nesnesitelnou bolestí v kyčle, pil 90 dní."
  • "Už týden, když tyto prášky polknu a bolest je na místě!"
  • "Nevím, kdo chválí tablety Schiff, ale za čtrnáct dní jsem nic necítil!"

Závěry. Neutrální a negativní přehledy o glukosaminu ze Schiffu nechali ti, kteří ho právě začali užívat a necítili žádné rychlé změny.

Vegetariánský Glukosamin + MSM od Now Foods

Glukosamin z měkkýšů, obohacený MSM, je navržen tak, aby výrazně posílil klouby a pohybový komfort. Vzorec přírodního glukosaminu je 100% vhodný pro vegetariány. V jedné bance je 120 tablet na plechovku, má se vypít 3 tablety denně, které mají takové množství ve složkách:

  1. Zelený glukosamin - 1,5 g;
  2. MSM - 1 rok

Nyní jsou tablety glukosaminu Foods hodnoceny takto: 91% pozitivních recenzí, 4% neutrální hodnocení a 7% negativních recenzí. Celkové skóre - 4,5 hvězdičky.

  • „První posuny jsem cítil za 3 týdny a na konci kurzu jsem letěl! Výborně! “
  • "Tento glukosamin je úžasný, ale bez současného podávání chondroitinu, funguje špatně!"
  • "Snažili jsme se koupit tento nástroj recenze známých lékařů, ale je lepší kombinovat s chondroitin, pak výsledek bude 5 bodů!"
  • "Bez chondroitinu měl nulový efekt..."

Závěry. Prášky glukosaminu z Now Foods, soudě podle recenzí, jsou nepravděpodobné, že by poskytly uvedený výsledek bez dalšího příjmu léku s chondroitinem.

Glukosamin + Chondroitin + MSM od Jarrow Formulas

Tento přípravek pro přípravu glukosaminu Jarrow Formulas je obohacen o mangan a vitamin C, který je uváděn jako optimální krmivo pro syntézu chrupavky, kolagenu a kyseliny hyaluronové.

V bance 240 tablet. Část se skládá ze 4 kusů, které mají následující složky podle složek:

  • Glukosamin sulfát - 1,5 g;
  • chondroitin sulfát - 1,2 g;
  • MSM - 300 mg;
  • glukonát manganu - 1 mg;
  • kyselina askorbová - 60 mg.

Lék získal 4,4 bodů a získal pozitivní hodnocení o 84%, neutrální recenze o 10% a negativní hodnocení o 6% a recenze v ruském jazyce jsou výhradně laudatory!

  • „Jarrow je nejlepším řešením, jak udržet klouby normální, optimální dávkování! Testováno na sobě a příbuzných - funguje to! “
  • "V kombinaci s kyselinou hyaluronovou - sbohem na krk v kolenou!"
  • "Za tuto cenu nenajdete takové dávkování, a to ani s takovou kvalitou!"
  • "Příliš velká pilulka, těžko polykatelná!"
  • „Čekal jsem dlouho, doručení se nezdařilo, předtím, než taková věc nebyla, dal jsem 2 hvězdy!“ (Eng.)
  • „Drahé, má smysl přijmout, když je nabízena sleva!“ (Eng.)

Závěry. Recenze říkají - a jako nezávislý prostředek, a v kombinaci s kolagenem nebo křemíkem, tablety glukosaminu od firmy Jarrow Formulas. Negativní recenze se týkají hlavně ceny nebo dodávky nebo velikosti tablety.

Glukosamin s Chondroitinem a MSM od společnosti Now Foods

Tento komplex glukosaminu od firmy Now Foods, kde je 180 kusů zabaleno do sklenice, se doporučuje pro plné fungování orgánů pohybu. Chondroitin pochází z hovězí chrupavky.

Velikost denní dávky - 3 tablety s takovým složením a množstvím složek:

  • Glukosamin sulfát - 1,1 g;
  • chondroitin sulfát - 1,5 g;
  • MSM - 300 mg.

Obsahuje sodík - 150 mg.

Komplex glukosaminu je hodnocen na 4,5 hvězdičky. Názory byly rozděleny takto: pozitivní hodnocení - 89%, neutrální hodnocení - 7%, negativní hodnocení - 4%.

  • „Funguje to super! Objednávám už dlouho, jsem šťastný! “
  • "Podporuji své záda jen těmito pilulkami!"
  • "Skvělý nástroj, moje matka rychle pomohla!"
  • „Buďte opatrní - tam je sodík, zvyšuje tlak!“ (Eng.)
  • "Kvůli sodíku ve složení byl skákavý tlak!"

Závěry. V ruštině, pouze nadšené recenze o tomto glukosaminu, negativní recenze v angličtině se týkají nečistoty sodíku a růstu ukazatelů krevního tlaku - to by mělo být vzato v úvahu u hypertenzních pacientů!

Glukosamin + Chondroitin + MSM s Ester-C od firmy Solgar

Solgarův Glukosamin Complex, obohacený o vitamín C (Ester-C), se nazývá „Velká síla“ a uvádí, že klouby by měly být oživeny pomocí synergického vzorce.

V bance o 180 tabletách se denní část skládá ze 3 kusů, které obsahují následující složky:

  1. Glukosaminový sulfát měkkýšů - 1,5 g;
  2. Chondroitin sulfát sodný - 1,2 g;
  3. MSM - 700 mg;
  4. Ester-C askorbát vápenatý - 60 mg.

Obsahuje sodík - 90 mg.

Solgar Glucosamine Complex má vynikající 4,6 hvězdičky. Pozitivní zpětná vazba zaznamenala vedoucí 92%, neutrální zpětnou vazbu - 5%, negativní zpětnou vazbu - 2%.

  • „Všechno je už skvělé! Zapomněl jsem na tu bolest! “ T
  • "Rychle pomohl otci vstát a pohybovat se, díky!"
  • "Dobrá dávka za nejlepší cenu, funguje pro pět bodů!"
  • "Nevybral jsem si střevo, piju to - střevní bolest se zastavila - druhý den je všechno normální!"
  • „Objednávka nepřišla do Turecka!“ (Anglicky)
  • "Velká pilulka, která se nedá polknout!"

Závěry. Glukosamin s chondroitinem ze Solgaru je mezi recenzenty nejoblíbenější, o čemž svědčí recenze lidí, kteří skutečně zažili účinek léku. Vzácně byly popsány vzácné projevy a nedorozumění s porodem.

Recenze léku "Glucosamine Chondroitin"

Glukosamin i chondroitin jsou pro naše tělo velmi důležité látky, které se podílejí nejen na tvorbě chrupavky, ale také na jejím zotavení. Proto je přípravek Glucosamin Chondroitin určen k léčbě kloubů, úlevy od bolesti a zánětu.

Užívání těchto tobolek během léčby má každý pacient svůj názor na účinek tohoto léku. Tento článek poskytuje recenze na Glukosamin Chondroitin od lidí, kteří používají tento lék.

Je to důležité! Jaké jsou závěry, které jste neudělali sami o Glukosamin Chondroitin, nezapomeňte, že každý organismus je individuální. Poraďte se se svým lékařem a zahajte léčbu.

Recenze

„V blízkosti počítače mám sedavou práci. Prsty neustále v práci. V poslední době začal cítit ostrou bolest v rukou a prstech. Začněte dosáhnout bodu, který musel pozastavit jeho činnost.

Byl jsem informován o léčbě glukosaminovými chondroitinovými kapslemi. Více než 3 týdny jsem je vzal a víš, že jsem byl lepší. Bolest se začala projevovat méně často a ne takovou silou. A o týden později se úplně zastavil.

Ale chci poznamenat, že když jsem dokončil poslední tobolku a nekupoval jsem jiný balíček, bolest se začala obnovovat. Pravděpodobně nepil nápoj, takže chci jít do nemocnice a poradit se s tímto problémem. “
Alexey

Pro prevenci a léčbu nemocí JOINTS a SPINE používají naši čtenáři novou, nechirurgickou léčbu založenou na přírodních extraktech, které jsou určeny pro léčbu... t
Přečtěte si více

„V mém dětství došlo k poranění ramen, takže v tuto chvíli mám diagnózu artritidy ramenního kloubu. Jsem sportovec, jdu do posilovny, ale těžká bolest mi nedovolila zvednout ani 50 kg činky. Na jiných typech cvičení obvykle mlčí.

Když jsem začal užívat Glukosamin Chondroitin, brzy jsem pocítil zlepšení. Proto jsem rád, že mohu pokračovat v léčbě ve stejném duchu a už začínám znovu trénovat. “
Alexander

„Chci přidat svůj názor na tuto drogu. Moje matka jí bolestně zranila koleno a lékař jí diagnostikoval artrózu, i když míra byla mírná. Glukosamin Chondroitin jí byl předepisován po dobu jednoho měsíce léčby, ale k tomu všemu její matka také pila vitamíny.

Po měsíci si nepamatujeme bolest v koleni. Mám těžkou fyzickou práci, takže jsem několikrát opil Glukosamin Chondroitin pro profylaxi. Proto chci říci, že tato droga je účinná, ale pravděpodobně ne v těžkých případech. “
Maxim

„Dobrý den! Chci říci, že jsem s touto drogou spokojen. Měla jsem velmi bolestivé zranění lokte a doktor mi nařídil pít Glukosamin Chondroitin.

Pomohl mi v krátkém čase, takže pokud se mnou (Bůh nedovolí), dojde ke zranění, určitě si vezmu jen tento lék a nebudu ho vyměňovat za jiné. “
Vitalina

„Dobrý den! Chci se podělit o svůj příběh a říct o účinku této drogy. Před rokem jsem měl autonehodu. Obnova po tom, co byla dlouhá a obtížná. Jizvy, modřiny a další maličkosti mi nevadily, ale silné bolesti zad byly alarmující.

Bylo mi doporučeno pít Glukosamin Chondroitin. Souhlasil jsem, protože už nemůžu snášet bolest. Uplynul měsíc a po něm druhý, ale žádné výsledky. Proto nemůžu říct nic pozitivního o této drogy. Neexistují žádné výsledky, což znamená, že „Glukosamin Chondroitin“ se nedokáže vyrovnat se složitostí problému, jako je můj. “
Anatolij Ivanovič

„Tento doplněk stravy už nějakou dobu užívá mého manžela. Jakmile se zapojil do sportu, nyní pracuje jako inženýr na staveništi. Denní fyzická námaha, časté pohyby se cítí. Ve svých 36 letech má diagnostiku progresivní artritidy kolena. Pokud nezačal užívat Glukosamin Chondroitin, nevím, jak to všechno skončilo.

Můj přítel pracuje jako lékař v Německu, radila tomuto léku. Dlouho ho chválili, že německá kvalita je vynikající výsledek. Teď žiji s těmito slovy a děkuji jí za radu.

Lék ovlivňuje nejen klouby, ale i tkáně a svaly. Samozřejmě, že výsledek bude muset chvíli počkat a neukončit se o týden později. Průběh léčby, přibližně jeden měsíc, a již třetí týden bude možné pociťovat účinek. Bolest ustupuje a obnovuje se pohyblivost kloubu.

Jsem také rád, že užívání přípravku Glucosamin Chondroitin je třeba pouze jednou denně. Koneckonců, můj manžel (myslím, stejně jako mnoho mužů) nepodporuje léčbu pilulkami.
Obecně jsem se vším spokojený. Cena samozřejmě není šťastná, ale výsledek stojí za to. "
Catherine

Kloubní problémy - přímá cesta k postižení!
Přestaň tolerovat tuto bolest kloubů! Zaznamenejte osvědčený předpis od zkušeného lékaře.
Přečtěte si více

„Dobrý den! Chci se podělit o můj problém. Mám artritidu a Glucosamin Chondroitin jsem vzal týden. Třetí den však břicho začalo strašně bolet.

Ve večerních hodinách jsem cítil závratě, ale nepřestal jsem užívat tobolky. Další den jsem uvízl v záchodě s průjmem. Obecně platí, že mnoho příznaků, a myslím, že dokončit léčbu s tímto lékem.
Galina

„Od dětství mám problém s koleny - vrčí. Samozřejmě tu není nic hrozného, ​​protože to lze pozorovat v mnoha, ale postupem času jsem si uvědomil, že pro mě je to nepříjemné a toto neustálé vrčení mě trápí.

Začal jsem navštěvovat speciální fitness kurzy na můj problém. Tam jsem mluvil s trenérem tohoto klubu a poradila mi (teď se budete smát) - pít hodně čisté vody)))). Samozřejmě, že jsem se hluboce usmál a nedal jsem tomu žádný význam.

A tak asi před měsícem nebo dvěma, vrzání překročilo všechny limity a já jsem začal hledat lék. Nemůžete si ani představit, jak je to hrozné, když zvednete nohu a slyšíte hlasité vrčení. To je jen hrůza, kterou nelze předat.
Na internetu jsem našel velmi drahé léky a kromě toho se prodávají pouze na lékařský předpis.

Začal jsem čerpat ze složení těchto léků a všiml jsem si jediného vzoru - všichni měli buď glukosamin nebo chondroitin. Nakonec jsem našel Glukosamin Chondroitin. V lékárně šel ve stejný den. Již 5. den nebyl hřeben tak hlasitý. Ale já už dokončuji své poslední kapsle a výsledek není stejný, jak jsem si to představoval. Samozřejmě, lepší než to bylo, ale ne tolik, jak jsem chtěl.
Margarita

„Lidé, řekni mi to! Mám osteoporózu a dokonce i problémy s kyčlí a už týden užívám Glucosamin Chondroitin, ale bolest se jen zhoršuje. Včera ráno jsem ani nepřemýšlel o roztržení z postele, protože bolest byla šílená.

Jak pochopit účinek drogy? Exacerbace a pak jen zotavení? Co mám dělat v mém případě, zastavit nebo pokračovat v užívání léku? Kdo čelil takovému problému jako můj, řekni mi, co mám dělat. “
Vitali

„Dlouho jsem se snažil vyrovnat s bolestí v levém rameni. V tělocvičně mě zasáhl basketbal a od té doby nemůžu s levou rukou nic dělat. A mimochodem, jsem levák. Přednášky, praktická práce zcela zmizí a na nos brzy záleží na státní zkoušce.

Glukosamin Chondroitin užívám asi 3 týdny, ale zatím nevidím žádné výsledky. Jak bolest byla, tak to zůstalo. Co nevím. Pokračujte nebo zastavte? “
Elena

„Mám 45 let. Celý svůj dospělý život jsem věnoval sportu. Před dvěma lety jsem cítil bolest v kyčelním kloubu. Chůze se změnila v trápení a dokonce kulhala. Nečekal dlouho a šel do nemocnice.

Byla diagnostikována koxartróza II. Stupně. Bylo nutné podstoupit léčbu, která spočívala v různých metodách. Tam byla také fyzioterapie a masáže, píchal, kapal, polkl pilulky donekonečna. V důsledku toho strávil velké množství peněz a také podkopal práci žaludku, ale noha nepřestávala bolet.

Příbuzným se doporučuje užívat Glukosamin Chondroitin. O týden později byla ochablá a bolest ustoupila. Když jsem vypila celý kurz, zapomněla jsem, jaká bolest v kloubu a dokonce i moje pohoda se zlepšily.

Dozvíte se o nástroji, který není v lékárnách, ale díky kterému se mnozí Rusové již zotavili z bolesti v kloubech a páteři!

V současné době se opět věnuji sportu, samozřejmě, že těžká břemena na mých nohách už nejsou pro mě, ale nejdůležitější je, že jsem se vrátil ke svému obvyklému životnímu stylu. Doporučuji naprosto každému. A sportovci mohou vzít lék na prevenci, aby zabránili tomu, co jsem měl.
Bogdan

Pojďme to shrnout

Po přečtení výše uvedených recenzí lidí, kteří byli léčeni Glukosaminem Chondroitinem, můžeme vyvodit závěr, že někdo vrátil lék na svůj obvyklý způsob života a zachránil je před nesnesitelnou bolestí, klaudikací a nepohodlí. Někdo dokonce trochu zranil, což způsobilo vedlejší účinky, ale někdo vůbec necítil žádný výsledek.

Došli jsme tedy k závěru, že není nutné zapojit se do samoléčby, protože není známo, kam může vést. Když si myslíte, že když příznaky zmizí a nemoc zmizí, nemusí tomu tak být. Onemocnění může jen postupovat.

Nejlepší je nejprve se poradit s odborníkem a pak se uchýlit k nějakým prostředkům.
Postarejte se o své zdraví!