Hlavní / Zápěstí

Gel výkon pro klouby

Gel výkon pro klouby - unikátní německý vývoj v minulém století. Byl používán pro léčbu zranění závodních koní. Upravený vzorec pojednává o jakýchkoliv zánětlivých a degenerativních onemocněních kapslí, chrupavek, vazů nebo kostních kloubů lidského těla.

Po použití:

Začíná regenerace chondrocytů.

Gel se zahřívá, zlepšuje krevní oběh, snižuje zánět. Komponenty kompenzují nedostatek vápníku, který posiluje kosti a šetří trhliny. Účinnost balzámu je téměř 100%. Srdcem prostředků je sedm rostlinných výtažků. Mezi ně patří kaštan, jedle, rosemary listy, kafr, menthol, hora arnica.

Na regeneraci chrupavky stačí tři týdny léčby. S jednoduchým zraněním lék zvládne pět až sedm dní. Masti se třou, masírují postižené místo nejméně deset minut denně. Pokud je to nutné, může být zabalen s teplou šálu.

Recenze gelu pro klouby

Balsam-gel pomáhá i přes reklamu z Gennady Malakhov!

okamžitý efekt, velký objem, dobré složení

Kdo z nás není obeznámen s bolestmi v místě kolena, kloubu nebo poranění? Pravděpodobně ne takové štěstí! Tady jsem - chůze neštěstí: pak jsem narazil a dostat modřinu, pak jsem narazil z modré, po které...

Hodně to pomáhá.

Tento celý anestetický gel používá celá naše rodina už půl roku, ale nekončí. Velká láhev o objemu 500 ml stojí 440 rublů. Objednat si můžete v lékárně i na internetu. Složení tohoto...

nemůže koupit, nebo jen jako relaxační prostředek

a neefektivní

Znovu však dospějete k závěru, že jsme všichni odlišní, a proto bude účinek použití jakéhokoli léku, nebo něco jiného, ​​co má účinek, který sníží bolest, jiný. Jako ve všech recenzích zde. Chci říct, že "historie"...

Výrobci nemají žádné svědomí v jednom oku.

krém na tělo - už ne

velký objem 500 ml., cena je 420 rublů, nepomáhá s bolestí v kloubech, i když to výrobce tvrdí.

V lékárně jsem byl poučen o bolesti v kloubu, abych si koupil balzám na koně. Postižený kloub byl vyobrazen na krabičce a na láhvi nebyl žádný takový obraz: na krabičce bylo napsáno jemně, že to pomáhá postiženým kloubům...

Rusko, Balakovo, Saratov Region

rychle a účinně zmírňuje bolest

má anestetický a chladicí účinek

to mi pomáhá, neexistují žádné nedostatky

V poslední době, v televizi a rádiu můžete neustále vidět a slyšet reklamy o šampony, kondicionéry, koně gely a balzámy a pozitivní recenze na ně. Můj manžel má bolestivé klouby a bolestivá kolena. Rozhodl jsem se koupit...

Žádný účinek!

Žádný účinek na bolest.

Mému manželovi jsem si koupil balzámový gel, protože jeho klouby bolely. V lékárně to byla zásoba 500 ml za 180 rublů. Dlouho jsem chtěl něco z této série vyzkoušet - myslel jsem, že si koupím šampon...

Nevěřil jsem tomu - ale ten efekt tam opravdu je!

Dobré po celý den. Asi před 2 měsíci moje matka upadla a měla velmi silné zranění na noze (počínaje bokem, končící kolenem). Ale tohle není všechno, ale vznikla modřina...

Pomáhá vyrovnat se s bolestí, nepohodlí a závratí

Ekonomický, efekt je, složení je obecně dobré

Ne (cenu zde nepovažuji za minus, protože obal bude trvat dlouho).

Dlouho jsem o tomto gelu slyšel, ale nějak jsem ho neměl čas koupit. Slyšel jsem o něm několik dobrých recenzí a rozhodl jsem se to vyzkoušet sám (a nejen). Tento gel s velmi výraznou vůní máty a mentolu, čerstvý...

Estonsko, město čerstvých mořských větrů

Pomáhá zmírnit únavu a zmírňuje bolesti kloubů.

pomáhá zmírnit únavu a napětí, zmírňuje bolesti kloubů

Hodně jsme slyšeli o tomto balzámu a teď, když jsme byli v létě v Rusku, rozhodli jsme se ho koupit. Gel ve vhodném průhledném obalu, jehož víko není nutné pokaždé odšroubovat, ale spíše vytáhněte kolík uprostřed a...

Nesmysl!

Cena, objem, trvanlivost, žádný účinek

Moje matka si stěžovala na bolest v zádech, šla k lékaři, poradil jí, aby si vzala koňskou sílu Balsam-gel! Cena je jistě velmi překvapená, i když objem není malý! Bolesti byly silné, takže moje matka koupila balzámový gel...

Náhle, ale pomohl nemocnému koleni

Příjemná vůně, pomáhá zmírňovat bolest, snadno vstřebává

Velká láhev, drahá, s vážnými chorobami kloubů nepomůže.

Ahoj všichni! Musím hned říct, že nejsem fanouškem Malachov (ani jednoho, ani druhého), protože vůbec nemám televizi. Ale rodiče manžela (a také moje matka) pravidelně sledují programy těchto hostitelů a mluví o způsobech...

Terapeutický gel

Balsam-gel Horse Force Koňská síla je používána mou babičkou jako chladícím a relaxačním činidlem. Tento gel funguje dobře jako anestetikum, protože hodně ochlazuje a bolest ustupuje, protože veškerá pozornost je zaměřena...

Koňská síla zradí sílu a uhasí bolest

Rychle zmírňuje bolest

je těžké umýt a nezanechává žádný dobrý zápach

Asi před dvěma lety, po příštím šokovém víkendu, se můj otec nemohl pohnout, záda ho bolela, takže i to bylo bolestivé ležet. Obecně jsme začali hledat prostředky, jak ho postavit na nohy a pohnout. Jsou doma...

Rychle zmírňuje únavu a bolest nohou.

Příjemná konzistence; dobré balení; měkká akce.

Chcete-li zmírnit bolest a únavu v chodidlech, nedávno objevil pro sebe balzám gel "Horsepower". Koupeno v obvyklé lékárně, protože tento gel je určen k masáži lidského těla. Jako součást gelového mentolu, glycerinu, oleje...

Účinná pomoc při bolestech kloubů, výronech svalů a vazů.

Cenová dostupnost, odpovídající cena, rychlé výsledky, prevence svalového přetížení

Mátová vůně je příliš silná

Jsem mistrem sportů Ruska v závodech na lyžích a mluvím na poměrně vážné úrovni. Vážný přístup ke sportu proto vyžaduje poměrně tvrdý trénink. Při tvrdém tréninku na pohybovém aparátu sportovce-lyžaře je těžké zatížení. Přirozeně, občas...

Úspěšné řešení pro zmírnění bolesti svalů po fitness

příjemné používání

trochu trapné, že nástroj byl původně vynalezen pro koně

Moji přátelé mě přesvědčili, abych dělal fitness a pár měsíců jsem chodil do posilovny. Třídy jsou zábavné, ale někdy svaly zkroutí bolest, i když se zdá, že to dělá bez fanatismu. Trenér mi poradil s balzámem na koně. Já...

pomáhá dobře; příjemné používání;

příliš mnoho objemu;

Můj manžel má modřiny na nohou kostí, a zatím žádný lék mu pomohl. Jednou, když rybařil, strávil noc u místního domorodce a při pohledu na jeho kulhavě mu dal balzámový gel na klouby.

pokud potřebujete jen vychladnout

vůně, lepkavá kůže, cena, nepomáhá s bolestí v kloubech.

Dobrý den, přátelé a hosté stránky Otzovik) Dnes jsem se podíval na balzámový kůň Horse Force. Koupil jsem ho velmi dlouhou dobu, datum vypršení platnosti již dávno vyšlo, jen jsem stál nečinně, protože jsem

Recenze s diskusemi:

Tento úžasný lék pomohl nejen bolestem kloubů. Kupodivu jsme objevili další z jeho kvality. Nikde v recenzích jsem nečetl, že tento gel šetří alergickou dermatitidu. A přesto je. Vyrážka na rukou prošla a už se neobjevuje.

Tento nádherný gel-balzám mi pomáhá už několik let, věřím, že takový úžasný nástroj je jen zjistit, že každý by měl mít v domě, protože má mnoho různých akcí na klouby, plus to může být úspěšně použit pro účely hubnutí. Podrobnosti v odvolání.

Mnozí, kteří trpí bolestí kloubů, vědí, jak je to nepříjemné. Použít různé pilulky, což není příliš užitečné pro tělo. Všechno je jednoduché. Stačí jen omítky a bolest začne ustupovat. Pohyb se objevuje v kloubech. Je však možné aplikovat i na modřiny, výrony dokonale fungují.

Moje společné problémy začaly v mém mládí, kdy jsem utrpěl vážné zranění. Kloub byl neustále zapálen, což mi přineslo nejsilnější nepohodlí. Najednou seděla na silných protizánětlivých lécích, které nepříznivě ovlivňovaly stav gastrointestinálního traktu.

Byl nucen změnit nástroj na jemnější. Na radu lékaře koupil gel Horsepower. Tento nástroj působí lokálně, takže nemá vliv na zažívací trakt. Objednejte si gel na oficiálních stránkách výrobce. Doručení proběhlo rychle. Platba při přijetí na poště.

Gel byl použit přesně podle instrukcí. Ve formě alergické reakce nebyly žádné vedlejší účinky. Po ošetření, kloub prakticky přestal vzplanout a obtěžovat mě. Jsem velmi spokojen s efektem použití gelu Horse Power, proto doporučuji, pokud existují důkazy!

Minimální délka komentáře je 500 znaků.
Skóre: 0

Vyberte soubor s příponou (jpg, jpeg, gif, png, ppt, doc, docx, xls, xlsx, odt, odp, ods, odb, rtf, txt) a velikost nepřesahující 200 KB.

Typy souborů ke stažení: jpg, jpeg, gif, png, ppt, doc, docx, xls, xlsx, odt, odp, ods, odb, rtf, txt

Maximální velikost souboru: 200 KB

Přihlásit se k odběru recenzí

* Povinná pole

18. června 2017 21:03
Město: Charkov
Úřad: 5.5556

Nohy přestaly bolet

absorbuje rychle
dobrá pomoc

Dobrý den všem, kteří četli mé hodnocení.. Pracuji jako prodejce, takže jsem celý den na nohou. V poslední době mi kolena začala velmi těžce bolet. Pro mě byl posun jen mouka. Doporučili vyzkoušet gel na klouby "Koňská síla". Nejdřív jsem opravdu nevěřil, že by mi pomohl. Ale téměř po pár dnech používání, kolena začala bolet mnohem méně.

Aplikuje se dvakrát denně, ráno a večer, jen třením do kolen. Instrukce říkají, že po nanesení gelu je třeba je vyprat, ale po několika hodinách jsem si to vypral. Velmi dobře se vstřebává, má příjemnou, nenápadnou vůni, můžete se okamžitě oblékat, protože na oděvu nezanechává žádné stopy. Použil jsem tento lék na dva týdny, kolena prakticky přestala bolet a snadno jsem začala snášet 12 hodin na nohou.

Kdo má stejné problémy, doporučuji Vám koupit tento gel. Požehnej vám!

Pomohlo Vám toto hodnocení?

18. června 2017, 17:04
Město: Magnitogorsk
Úřad: 1481.0398

Obnovil jsem klouby

Cena je trochu předražená

Tvrdá fyzická práce nedávno začala ovlivňovat stav mých kloubů. Na kolenou neustále křupá a bolest. Navíc v oblasti ramenních kloubů se při pohybech cítila nepohodlí a bolest. Stalo se, že jsem sotva zvedla pravou ruku. Často ani léky proti bolesti nepomohly a já jsem se s tím rozhodl něco udělat.

O gelu pro klouby Koňská síla, slyšel jsem už dávno, ale nezkoušel to. S vědomím mých problémů, moje žena trvala na tom, že jsem si ji koupil, protože se svými slovy, její přítel mu hodně pomohl. Nevěřím v zázračný efekt, stále jsem ji poslouchal a rozhodl se tento nástroj zkusit pro sebe. Poté, co jsem si instrukce prostudoval, jsem přistoupil k léčbě kloubů.

Prvních pár dní nedošlo k žádné změně a já jsem si začal myslet, že plýtvám penězi. O týden později jsem si však všiml, že kolena přestala křupat, a bolesti v ramenou, které jsem prožíval v průběhu celého roku. Nebudu říkat, že bolest prošla celý týden úplně, ale byly tak bezvýznamné, že jsem si je stěží všiml.

Tak jsem dokončil průběh aplikace tohoto gelu. Teď můžu mluvit o všech pozitivních věcech:

  • byla obnovena pracovní kapacita kolenních kloubů;
  • Úplně bolest a nepohodlí v ramenou. Mohl jsem znovu pracovat v plné síle a zapomenout na léky proti bolesti;
  • Po celou dobu používání tohoto nástroje jsem nikdy nezažil žádné vedlejší účinky. Alergické reakce nebyly pozorovány.

Závěrem lze konstatovat, že tento výrobek skutečně funguje. Můžu dokonce říci, že to stojí za ty peníze. Pokud narazíte na podobné problémy, pak mohu bezpečně doporučit gel pro klouby.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

27. ledna 2016, 14:57
Město: Yisk
Autorita: 2.2727

Gel pro klouby "Koňská síla"

Moje tchyně se potýkala s onemocněním kloubů. Co jen masti a gely nezkusili, nic nepomohlo. Šli jsme s ní na nejrůznější procedury a cvičili. O zázraku - prostředky říkaly “Koňská síla” pro klouby řekla kmotrovi. Rychle se zbavila bolesti kloubů. Rozhodli jsme se to zkusit. Koupila jsem si maminky a čekala. Současně studovali jeho složení a byli příjemně překvapeni. Má vitamín E, který dokonale ovlivňuje stav cév, máta esenciálního oleje s mentolem, má příjemný chladící účinek, glycerin atd. Jako výsledek, měsíc pravidelného používání Horsepower gel + správné výživy a snadné cvičení pomohl mé tchyně dostat na nohy. Teď chodí a přichází domů z práce s vysokou náladou, je dostatečně silný i pro své vnoučata.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

22. ledna 2016, 14:23
Město: Barnaul
Úřad: 5.5556

Dobrý lék s rušivými a analgetickými účinky.

Velká láhev, snadné použití, příjemné aroma.

Velmi hodný lék na bolesti kloubů. Směs obsahuje bylinky a oleje. Textura je podobná gelu. Koupila svého manžela, protože má často problém s bolestí kolen. Aplikuje se denně před spaním při tření a lehké masáži. Nečekejte na výsledek po první aplikaci. Před léčebným účinkem je nutná dlouhá léčba. Má příjemnou vůni. Používá se externě. Má rušivý, analgetický a protizánětlivý účinek. Je to velký zájem mezi seniory. Není to levné, ale neuděláte pro své vlastní zdraví. Uchovávejte mimo dosah dětí. Moje dcera ho našla a pak ji dlouho umyla v koupelně. Pomáhá také při bolesti ve svalech, uvolňuje únavu z nohou po náročném pracovním dni.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

19. prosince 2015 20:23
Úřad: 21.6491

Recenze: 1, Quick: 1131

V zásadě to pomáhá

Moje dědečkové klouby byly dlouho bolestivé. Ano, je to pochopitelné, přece jen věk a neskrývejte se před ním, schovávejte se před ním. A stále mám tento typ, fanoušek Gennadij Malakhov. No aspoň ne fanoušek, ale okurky by se pokazily.

Stručně řečeno, on viděl dost reklamy, kde tento typ inzeruje sílu koně pro klouby a nechal mě kňučet, tak jsem ho přivedl stejně. No, to, co nemůžeš udělat pro děda, milovaného. Koupil jsem gel.

A tak intenzivně ušpinil jeho klouby, vše podle pokynů, o hodinu. Ptám se ho: "No, jak?" Zpočátku řekl, že si toho ještě nic nevšiml, ale později se začal přiznávat, že tam je ještě nějaký efekt. A každý den je vše hmatatelnější. Teď jsem z něj na kloubech a na tom, že to bolí, bolest a tak dále - to ani neslyším.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

9. prosince 2015, 07:50
Město: Ivanovo
Úřad: 75.2943

Zmírňuje bolest kolena

Zmírňuje bolesti kloubů
Dobře vstřebává
Žádné vedlejší účinky

Moc se mi líbí gel pro klouby "Horsepower", takže ho používám pravidelně. Pomáhá velmi dobře při bolesti kloubů. Například trpím bolestmi v kolenou, takže tento gel je pro mě prostě nenahraditelný.
Koupím ho v lékárně za 550 rublů. Láhev je velmi pohodlná. Gel se dokonale vstřebává, nezanechává stopy na oděvu, má příjemnou vůni.
Jeho nejdůležitější výhodou je, že zmírňuje bolest v kolenou. Zvykla jsem na to, zvláště v noci, ale teď jsem na nemoc úplně zapomněla.
Koupil jsem si stejný gel pro své rodiče. Jsou s prostředky spokojeni.
Doporučuji zakoupit a používat Horse Power gel všem. kteří čelili oslabující bolesti kloubů.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

7. prosince 2015, 19:07
Město: Krasnodar
Úřad: 1790.5878

Recenze: 12, rychlé: 4415

Když jsem začal mít problémy s pohybovým aparátem, okamžitě jsem přemýšlel o koni moc gel. A konkrétněji, můj problém byl, že jsem plně cítil bolest a nepohodlí z krční osteochondrózy. A hlava mě bolela šíleně a krk byl necitlivý, cítil jsem, že svaly byly nereálně napjaté.

Obecně jsem se rozhodl tento lék koupit. Zároveň jsem nemohl věnovat pozornost jeho složení. Chcete-li začít, Vitamin E, který má schopnost stimulovat buněčné dýchání, úspěšně regeneruje kůži, a obecně, má silné antioxidační vlastnosti. Pokud jde o mátový olej ve složení, má nejen chladicí účinek, ale také dokonale uvolňuje svalové napětí. Tam je místo a levandulový olej, který má změkčující účinek. Zde a sójový olej, který je vodičem prospěšných složek kloubů.

Obecně platí, že jsem si tento výrobek koupil a začal platit, jak by mělo být v souladu s pokyny, třel do bolestivé oblasti 2 krát denně. Zároveň jsem byl také zraněn vlněným šátkem. Cítil jsem zlepšení asi za 20 minut.

O týden později jsem se opravdu cítil, že mě choroba začala pustit, ale zcela přirozeně jsem pokračoval v aplikaci, celkem to trvalo tři týdny.

Ano, cítil jsem se lépe, nemoc ustupovala, na kterou jsem velmi šťastná. Zapomněl jsem říct, že výrobce doporučuje postup po odstranění gelu z povrchu kůže, což se provádí pravidelným praním.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

7. prosince 2015, 09:28
Město: Stavropol
Úřad: 5.5556

Recenze: 12, rychlé: 206

Trochu předražené

Bolest v kolenou a jiných kloubech je velmi nepříjemná a mnozí z nich se toho zbaví. Moje tchyně měla také kolena kvůli stáří a artróze. Vyzkoušeli spoustu různých nástrojů, dokonce se najednou uchýlili k pomoci injekcí, ale žádný výsledek to nebylo.

A teď si koupili produkt „Horsepower“, za který dali 460 rublů. Můžeme říci, že gel působí. Tento nástroj pomohl co nejdříve. Četl jsem, že obsahuje přísady, jako je tokoferol (vitamin E), levandulový esenciální olej, máta peprná. K těmto složkám patří: karbolol, glycerin, methylparaben, sójový extrakt a další. V lahvičce o objemu 500 g je to dost dlouho. Tření je nutné 2x denně. Vůně je velmi příjemná a po rozmazání působí pozitivně. Doporučuji vám koupit.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

7. prosince 2015, 08:22
Město: Togliatti
Úřad: 1.8634

Pro svaly a klouby

Přirozenost;
Cenově dostupná cena;
Účinnost;

Jak je to nepříjemné, kód začíná zranit klouby nebo páteř! A také se to děje. Přijdeš domů z práce, unavený jako osel a všechno bolí. Nejlepším lékem na tyto problémy je samozřejmě masáž. Ale pokud se vám to podaří i se správnou mastí, pak bolest vzlétne.

Osobně, pro tento druh problému, udržuji Horsepower gel. Pomáhá skvěle! Díky své pozoruhodné kompozici dokonale zmírňuje bolest a únavu. Je výborným restaurátorem poškozených tkání pohybového aparátu - vazů, kloubů, svalů a šlach.

V jeho složení jsou různé oleje, glycerin, vitamin E, mentol a další. Působením v kombinaci zlepšují krevní oběh a stimulují metabolické procesy ve tkáních.

Aplikujte to velmi jednoduše. Stačí aplikovat malé množství přípravku na pokožku a masírovat masážními pohyby až do úplného vstřebání. Doporučuje se aplikovat 2x denně. Nelze aplikovat gel na poškozenou pokožku a aplikovat v oblasti otevřených ran a hnisavého zánětu, stejně jako při rakovině.

Balsam-gel Koňská síla pro léčbu kloubů, její účinnost, návod k použití + názor lékařů a spotřebitelských recenzí

Nemoci pohybového aparátu představují člověka s mnoha nepříjemnými příznaky - bolest a otok, zánět a ztuhlost pohybů, prudký pokles kvality života. Touha zbavit se utrpení způsobuje, že lidé hledají lék, který účinně pomáhá zmírňovat bolestivé projevy. Ne každý tradiční farmaceutický výrobek dává očekávaný efekt, člověk se stále obává bolesti a otoků v oblasti postižených kloubů, zhoršených pohybem.

V praxi revmatologické léčby získává „koňská síla“ pro klouby ve tvaru gelu stále větší popularitu. Pokusme se přijít na to, jak je užitečný pro koňské gely pro klouby, ať už je tento efekt znatelný a jak bezpečně používat novinový nástroj.

Výhody konského gelu

Používá se dříve ve veterinární medicíně, koňský gel je v současné době velmi žádaný jako prostředek pro léčbu lidí trpících chorobami pohybového aparátu v důsledku jeho značných výhod:

  • Koňský gel pro nemocné klouby má zcela přirozenou kompozici, proto terapeutické činidlo má minimální soubor kontraindikací;
  • požadovaného účinku je dosaženo během půl hodiny po absorpci gelu;
  • gel se po aplikaci rychle vstřebává, nezanechává žádné nepohodlí a stopy na oděvu, takže kůňová mast na klouby může být jistě použita i během dne;
  • oblasti kůže kolem kloubů, na kterých byl aplikován balzám, nejsou pokryty lepkavým nebo mastným filmem, což výrazně zlepšuje spotřebitelské vlastnosti „koňského výkonu“;
  • doporučení lékařů o použití velmi jednoduchého balzámu je k dispozici pro domácí léčbu.

Indikace a omezení

Účinný nejen pro koně, ale i pro lidi, terapeutický gel "Koňská síla" je ukázán pro širokou škálu patologií a nemocí:

  • kloubní patologie s výraznými degenerativními změnami (artritida, včetně revmatoidní a artrózy), které způsobují nesnesitelnou bolest a závažný zánět periartikulárních tkání;
  • osteoartróza různých typů se zhoršením a destrukcí tkání chrupavky, což má za následek bolest a postupné snižování motorických schopností;
  • zánětlivé procesy v kosterních svalech, které jsou doprovázeny prudkou bolestí a nuceným omezením motorické aktivity;
  • chronická ischias s chronickým průběhem, kdy silná bolest významně omezuje mobilitu lidí, neumožňuje jim provádět jednoduché domácí činnosti (vařit nebo čistit, chodit normálně);
  • období posttraumatické rehabilitace, kdy po intenzivní terapeutické léčbě nebo operaci pacient pociťuje nepříjemnou bolest a ztuhlost poškozených kloubů;
  • domácí nebo sportovní úrazy vazů, poškození šlach a svalových vláken s charakteristickými znaky (otok kloubů a okolních tkání, bolest v klidu a zejména během pohybů);
  • bolesti zad s iracionální námahou, ztuhlost kloubů po modřinách a bolestivost vazů v důsledku přetrénování lidí aktivně zapojených do sportu;
  • Gel je indikován jako prostředek pro zahřívání v procesu fyzioterapeutické léčby nebo před sportovní masáží;
  • Použití "Konské síly" je účinné pro prevenci svalového a kloubního zatčení u lidí, jejichž aktivity jsou spojeny s těžkými břemeny, stejně jako sportovci.

Vzhledem k aktivnímu účinku na horní vrstvy kůže a periartikulárních tkání se nedoporučuje používat koňovou mast pro léčbu pacientů s intolerancí složek obsažených v přípravku, aby se zabránilo alergické reakci. Gel se nepoužívá u lidí s kožními chorobami a ranami, ani během těhotenství a kojení.

Terapeutické vlastnosti

Snadno použitelný balzám na koňské síly má značné terapeutické vlastnosti:

  • gel poskytuje anestetický účinek, přispívá k odstranění nejnepříjemnějších symptomů poranění, patologií nebo onemocnění kloubů a okolních tkání;
  • díky „Horse Power“ se snižuje otoky kolem kloubů, což obnovuje jejich pohyblivost a zvyšuje amplitudu pohybu;
  • Koňský gel také uvolňuje svaly, zabraňuje křečím a bolestem způsobeným svalovými křečemi;
  • Balzám inhibuje jak akutní, tak chronické zánětlivé procesy kloubů, včetně kostních prvků, šlach a vazů;
  • gelové prostředky vytvářejí tonický vaskulární účinek, který usnadňuje stav pacientů s venózními onemocněními;
  • použití balzámu "Koňská síla" stimuluje průtok krve a lymfatické pohyby, urychluje odstraňování toxinů vyplývajících ze zánětu;
  • lze konstatovat, že koňská mast normalizuje metabolické procesy, obnovuje pružnost a vytrvalost pohybového aparátu.

Složení a použití

Přirozené složení „koňské síly“ s pečlivým výběrem srovnatelnosti a koncentrace složek umožňuje umístění gelu jako širokospektrého balzámu vhodného pro použití u pacientů s onemocněním kloubů. Každá z látek, které tvoří léčivý gel, má výrazný terapeutický účinek, což obecně činí léčivo vysoce účinným.

Gel obsahuje několik složek z přírodních surovin:

  • Vitamin E poskytuje stimulaci buněčného dýchání, zabraňuje trombóze a aktivně obnovuje tkáně;
  • Levandulový olej tonizuje tkáně a krevní cévy, takže kůň masti-gel zlepšuje metabolické procesy v kloubním vaku a přilehlých svalech;
  • olej z máty peprné, který obsahuje aktivní mentol, má příjemný chladivý účinek a usnadňuje pronikání léčivých látek přímo do místa zánětu, díky čemuž má gelový balzám rychlé pozitivní výsledky;
  • Sójový olej v kombinaci s čištěnou vodou změkčuje zapálené oblasti kůže a pomáhá lépe absorbovat terapeutickou směs;
  • glycerin je zařazen do „Horse Force“ kvůli jeho schopnosti zvlhčit a změkčit periartikulární tkáně;
  • Kafr a extrakt z červené papriky ve směsi působí jako ohřívací činidlo, které poskytuje zvýšený průtok krve v kapilárách a nádobách;
  • Carbopol vytváří požadovanou konzistenci směsi, což vám umožňuje pohodlně aplikovat gel bez jeho šíření a vytváření lepivé hmoty na povrchu kůže;
  • Olej rakytníku a mumie, přidané ke složení některých výrobců, činí lék účinnějším pro chronická onemocnění kloubů a vážná zranění;
  • Methylparaben a propylparaben dodávají gelu antiseptické vlastnosti a poskytují dostatečnou trvanlivost.

Externí lék terapeutické akce "Koňská síla", doporučený výrobci pro použití lidmi, je vyráběn v různých verzích, jejichž složení je téměř identické, ale existují rozdíly v koncentraci. Návod k použití doporučuje jemně třít gel v oblasti bolesti kloubů nebo kosterních svalů, pak zabalte postižené oblasti asi půl hodiny, zůstat v klidu. Dostatečný průběh léčby je 2 týdny, pokud se používá dvakrát denně.

Stanovisko lékařů a pacientů

Podle lékařů, kteří mají mnohaleté zkušenosti v oblasti revmatologie, traumatologie a sportovního lékařství, může být veterinární lékařství použito i pro osoby trpící bolestí kloubů, svalových spasmů a posttraumatických edémů:

Alexander T., traumatolog

Catherine M., revmatologka

Účinná masti pro koně je u pacientů neméně oblíbená, což naznačuje, že gel může být použit k léčbě jak akutních zánětlivých stavů, tak chronické bolesti:

Náklady a akvizice

Balzám se doporučuje koupit v lékárnách, jeho provedení se provádí bez lékařského předpisu, každý balíček obsahuje doporučení výrobce k aplikaci. V každém případě má smysl se poradit se specializovanými odborníky, kteří mohou objasnit pokyny pro používání gelu v souladu se specifickými rysy onemocnění. Prodejní cena láhve s nástrojem je v průměru 500-700 rublů.

Koňský gel pro klouby

Zdravím všechny, na nejzajímavější recenze webu Recenze. Moje recenze bude dnes věnována jednomu zajímavému léku, který se vyrábí ve formě gelu a má název „Koňská síla“.

V dnešní době se mnoho lidí potýká s takovými problémy, jako je onemocnění kloubů, a člověk téměř jakéhokoli věku není proti tomu imunní. A velmi často, lidé trpící těmito chorobami, aby zmírnili bolest a stav, užívají různé léky, procedury atd. Ale je to tak, že v touze pomoci sami, lidé mohou hodit poměrně velké množství peněz na tyto stejné drogy, stejně jako provádět léčbu tradičními metodami. Ale poměrně nedávno přišli s takovým zajímavým gelem pro klouby, které neměli o nic méně zajímavé - „Horse Power“, a byli propuštěni k prodeji. Mnozí pacienti si již svůj účinek vyzkoušeli a byli naprosto spokojeni.

O Horsepower Gel

Výrobce uvádí, že tento balzám je vyroben výhradně z přírodních složek, a proto se nevztahuje na léčivo, ale na biologicky aktivní přísadu. Tento gel je vhodný pro všechny lidi a obsahuje pouze 3 složky: vitamin E, esenciální olej, sójový olej, karbopol, propylparaben a methylparaben, triethanolamin. Jak se ukázalo, složení tohoto gelu je téměř totožné se složením prostředků pro zvířata.

Jak používat gel

Nejprve je třeba si pamatovat na citlivost pokožky na gel, aplikovat malé množství a sledovat reakci kůže.

Použití gelu je velmi snadné, stačí jemně mlet tento gel v místě aplikace, a to přímo na bolavém místě, zatímco to dělá s masážními pohyby. To vše by však mělo být prováděno velmi opatrně, aby nástroj nespadl na sliznice, stejně jako na kůži, která je poškozena, stejně jako na přítomnost patologií rakoviny, věku dětí, těhotenství a kojení. Aby tento gel fungoval správným směrem, tj. Na spojích pozitivně, po jeho otření, je nutné navinout bolavé místo vlněným šátkem. Účinek gelu probíhá po 15 - 20 minutách po jeho aplikaci a až po týdnu je výsledek obecně znatelný a zároveň je nutné pokračovat v aplikaci po dobu jednoho týdne, stačí jej použít pouze 14 dní, ale s těžkými kloubními onemocněními, kurz může být 21 dní. Gel se také nazývá univerzální, protože může být stále používán k masáži, přidáván do terapeutických obvazů a vmíchán do všech vhodných bolavých pokožek.

Pokud mluvíme o ceně, pak je gel průměrný, ale záleží také na lékárně.

Například stále existuje balzámový gel s výkonem koní, zde je indikován pro prevenci nadměrné námahy svalů po jakékoli námaze, odstranění bolestivých pocitů v případě zjevných zranění, jako relaxační prostředek pro uvolnění svalového napětí.

Indikace pro použití gelu:

V přítomnosti degenerativních onemocnění kloubů, mezi něž patří: artritida a artróza, a naopak jsou doprovázeny zánětem a velkou bolestí.

V přítomnosti zánětu kosterních svalů.

Jako rehabilitační lék, s nedávným traumatem pohybového aparátu.

Pro léčebné masáže.

Pokud se vyskytnou výrony svalů nebo vazů.

Bolest v oblasti páteře, kloubů a svalů.

V přítomnosti osteoartrózy.

Radikulitida v progresivním stadiu.

A výkonový gel může být také použit jako profylaktický u sportovců.

Složení

O Horsepower Gel

Výrobce uvádí, že tento balzám je vyroben výhradně z přírodních složek, a proto se nevztahuje na léčivo, ale na biologicky aktivní přísadu. Tento gel je vhodný pro všechny lidi a obsahuje pouze 3 složky: vitamin E, esenciální olej, sójový olej, karbopol, propylparaben a methylparaben, triethanolamin. Jak se ukázalo, složení tohoto gelu je téměř totožné se složením prostředků pro zvířata.

Jak používat gel

Nejprve je třeba si pamatovat na citlivost pokožky na gel, aplikovat malé množství a sledovat reakci kůže.

Použití gelu je velmi snadné, stačí jemně mlet tento gel v místě aplikace, a to přímo na bolavém místě, zatímco to dělá s masážními pohyby. To vše by však mělo být prováděno velmi opatrně, aby nástroj nespadl na sliznice, stejně jako na kůži, která je poškozena, stejně jako na přítomnost patologií rakoviny, věku dětí, těhotenství a kojení. Aby tento gel fungoval správným směrem, tj. Na spojích pozitivně, po jeho otření, je nutné navinout bolavé místo vlněným šátkem. Účinek gelu probíhá po 15 - 20 minutách po jeho aplikaci a až po týdnu je výsledek obecně znatelný a zároveň je nutné pokračovat v aplikaci po dobu jednoho týdne, stačí jej použít pouze 14 dní, ale s těžkými kloubními onemocněními, kurz může být 21 dní. Gel se také nazývá univerzální, protože může být stále používán k masáži, přidáván do terapeutických obvazů a vmíchán do všech vhodných bolavých pokožek.

Pokud mluvíme o ceně, pak je gel průměrný, ale záleží také na lékárně.

Například stále existuje balzámový gel s výkonem koní, zde je indikován pro prevenci nadměrné námahy svalů po jakékoli námaze, odstranění bolestivých pocitů v případě zjevných zranění, jako relaxační prostředek pro uvolnění svalového napětí.

Indikace pro použití gelu:

V přítomnosti degenerativních onemocnění kloubů, mezi něž patří: artritida a artróza, a naopak jsou doprovázeny zánětem a velkou bolestí.

V přítomnosti zánětu kosterních svalů.

Jako rehabilitační lék, s nedávným traumatem pohybového aparátu.

Pro léčebné masáže.

Pokud se vyskytnou výrony svalů nebo vazů.

Bolest v oblasti páteře, kloubů a svalů.

V přítomnosti osteoartrózy.

Radikulitida v progresivním stadiu.

A výkonový gel může být také použit jako profylaktický u sportovců.

Složení

Mnoho pacientů rozumně poznamenává, že mezi složkami koňského gelu nejsou žádné nebezpečné chemikálie a toxické kyseliny. Zvířata jsou citlivá na působení jakékoliv chemie, veterinární sloučeniny jsou často vyráběny pouze z přírodních látek.

Gel Components Koňská síla:

  • menthol;
  • sójový a levandulový olej;
  • tokoferol (vitamin E);
  • glycerin;
  • čištěná voda;
  • éter etheru.

Složení konzistence je spíše jako mast, snadno se aplikuje, dobře vstřebává. Po ošetření bolestivé oblasti zanechává mentol a mátový éterický olej na kůži příjemný chlad. V lékárně na polici s léky na netradiční léčbu lze nalézt zkumavky s objemem, vhodné pro použití (od 100 do 500 ml).

Gel pro klouby a žíly je dalším prostředkem léčby, pokud je pacient trápen silnými bolestmi loktů, kolen, zad a krční oblasti. Poprvé byste měli koupit malou zkumavku, vyhodnotit účinek, přítomnost nebo nepřítomnost vedlejších účinků. Pokud se lék hodí, příště si můžete bezpečně koupit větší balení.

Seznamte se s charakteristickými příznaky a účinnými léčebnými možnostmi artrózy loketního kloubu.

Přečtěte si návod k použití masti Arthropant pro léčbu a prevenci onemocnění kloubů na této stránce.

Akce

Gel je určen pro léčbu koní, ale u pacientů s artikulárními patologiemi a revmatickými onemocněními, kteří zažili vliv původního léku, zaznamenávají pozitivní účinek léku. Lékaři nemohou doporučit veterinární léčivo jako součást komplexní terapie pro lidi s artrózou, radiculitidou nebo neuralgií, ale účinek přenášení kompozice je skutečně.

Gel Horsepower má pozitivní vliv na různé prvky kloubu:

  • zmírňuje bolest;
  • zlepšuje metabolismus v postižených tkáních;
  • odstraňuje opuch;
  • aktivuje krevní oběh;
  • normalizuje akumulaci vápníku v kostech;
  • snižuje žilní stázu;
  • snižuje zánět.

Přínos a škoda

S gelem pro klouby Koňská síla je spojena s mnoha mýty. Někteří pacienti považují lék s aktivním analgetikem, protizánětlivým účinkem téměř za všelék, doporučují přátelům a příbuzným, kteří trpí bolestmi zad, kolen, loktů. Existují skeptici, kteří nedůvěřují především důvěrnostem sousedů a blízkých: pouze názor renomovaného lékaře je přesvědčí.

Vysoká koncentrace živin vysvětluje znatelný účinek použití koňského gelu pro léčbu kloubů a bolesti v zádech u lidí. Jen málo ortopedických chirurgů nebo neurologů však tento nástroj doporučí s plnou důvěrou v jeho bezpečnost pro lidi.

Nežádoucí účinky se vyskytují vzácně, ale léky značky „Horsepower“ nejsou dosud zařazeny do seznamu léčiv schválených jako součást komplexní léčby ortopedických patologií. Pacient by měl pochopit, že používání veterinárního léku na vlastní nebezpečí.

Indikace pro použití

Pacienti zaznamenávají pozitivní účinek koňského gelu za následujících podmínek:

  • bolesti zad s radiculitidou, neuralgií, osteoporózou;
  • svalové křeče, křeče v periartikulárních tkáních horních a dolních končetin, krku, dolní části zad;
  • artritida, artróza kolenního kloubu;
  • rehabilitace po úrazech, výrony;
  • klinické projevy osteochondrózy;
  • svalové napětí po cvičení s vysokou intenzitou.

Kontraindikace

Studie na lidech nebyly provedeny, pro lékaře je obtížné objektivně posoudit účinek veterinárního léčiva na chrupavku a kostní tkáň u lidí. Kromě posudků spokojených pacientů neexistují žádné potvrzené údaje o přínosu nebo poškození veterinární masti s protizánětlivými, analgetickými účinky.

Přírodní, netoxické složky vysvětlují minimální seznam vedlejších účinků, ale existují i ​​omezení u produktů s přirozeným základem. Je přísně zakázáno experimentovat s veterinárními léky v léčbě artikulárních patologií, neuralgií a onemocnění páteře u některých kategorií pacientů.

Problémové oblasti nelze ošetřit gelovou silou:

  • děti;
  • těhotné ženy;
  • kojící ženy;
  • mikrotraumata v oblasti zamýšlené léčby;
  • když je pacient náchylný k alergiím;
  • s negativní reakcí na jakoukoliv složku veterinárního léčiva;
  • v přítomnosti nádorů různých etiologií.

Návod k použití

V případě léčiva určeného k léčbě kloubů a žil u koní je důležitá opatrnost:

  • poprvé by mělo být množství masti minimální;
  • po nanesení přípravku, musíte jemně třít složení, počkat, zjistit, zda je nějaké zarudnutí, pálení, znatelné nepohodlí v léčebné oblasti;
  • v nepřítomnosti negativních reakcí může být příště použito více gelu. Postupně zvyšovat objem finančních prostředků;
  • Pokud se objeví alergické reakce, okamžitě setřete veškerý zbylý produkt, opláchněte podrážděnou pokožku vodou a důkladně osušte. Pokud se příznaky nestanou jasnější, nebudete potřebovat pilulku ani mast na alergie, pokud zvýšíte negativní příznaky, vezměte si antihistaminikum nebo aplikujte Fenistil-gel;
  • instrukce uvádí, že léčba bolestivých oblastí se provádí dvakrát denně, interval mezi procedurami je 5 až 6 hodin;
  • analgetický a relaxační účinek se projevuje čtvrt hodiny po aplikaci masti s mentolem, mátovým esterem, levandulí a sojovým olejem;
  • doba trvání léčby je od deseti dnů do dvou týdnů. I po vymizení bolesti po 5-6 dnech by léčba měla pokračovat, aby se obnovilo zdraví žil a nemocných kloubů;
  • je nemožné otírat sílu koní do problémových oblastí delších než tři týdny. S pozitivním účinkem jeden týden po skončení prvního cyklu může být léčba opakována.

Náklady na

Cena gelu pro klouby značky Horse Power (Horse Force) je docela přijatelná - náklady na balení 500 ml stojí asi 350–400 rublů. Cena se v jednotlivých regionech liší. Lékárna prodává dražší formulace „koňské“ série, například gel-balzám (990 rublů), vyráběný v Německu. Volbou je pacient.

Seznamte se s přínosy a pravidly injekcí kyseliny hyaluronové v kolenním kloubu s artrózou.

O tom, co je hygroma štětec a jak léčit vzdělávání napsané na této adrese.

Přejděte na http://vseosustavah.com/bolezni/osteohondroz/igloukalyvanie.html a přečtěte si o léčbě osteochondrózy děložního hrdla akupunkturou.

Recenze pacientů

Většina lidí, kteří získali nekonvenční lék na zmírnění stavu osteochondrózy, neuralgie, revmatoidní artritidy, artrózy kolenního kloubu, pozitivně hodnotili účinek léčiva. Nežádoucí účinky se vyskytovaly zřídka, zarudnutí a podráždění se objevily, když pravidla nebyla dodržována, a bolestivé zóny byly léčeny častěji.

Účinek léku na záda a klouby značky Horse Force do značné míry závisí na individuální citlivosti pacienta. Po alergických reakcích by neměly experimentovat s koňským gelem.

Pacientům se doporučuje, aby vždy zkontrolovali účinek přípravku na koleno nebo loket: pokud malé množství gelu nezpůsobilo podráždění v místě aplikace po 12 hodinách, pak by neměla být žádná negativní reakce.

Koňská síla pro spojence lékařů recenze

Gel-balzám "Koňská síla" - zdraví a vitalita pro vaše klouby

Pro úpravu spojů naši čtenáři úspěšně používají Artrade. Vzhledem k popularitě tohoto nástroje jsme se rozhodli nabídnout vám vaši pozornost.
Více zde...

Balsam-gel pro klouby "Horsepower" je založen na přírodních surovinách.

Tento nástroj je určen pro péči o kůži a klouby pro bolesti vyvolané artrózou, artritidou, poraněním kostí, vazů, kloubů.

Gel má také vynikající preventivní a terapeutický účinek s velkými fyzikálními zátěžemi.

Složení a uvolňovací forma

Prostředky se vydávají v lahvičce o objemu 500 ml v krabičce.

Složení: vitamín E, máta esenciální olej, levandulový olej, voda, glycerin, karbopol, sójový olej, triethanolamin, methylparaben, propylparaben.

Co způsobilo léčivé účinky balzámu?

Gel má ve svém složení 3 aktivní složky, a to díky jeho výhodám pro klouby a tělo:

  1. Vitamin E. Když se otírá, má pozitivní vliv na kůži: rány se hojí na povrchu rychleji, zlepšuje se tvorba krve, zvyšuje se vytrvalost, snižuje se riziko tvorby jizev během hojení ran. Vitamin E je antioxidant, který zlepšuje buněčné dýchání a zastavuje stárnutí buněk.
  2. Esenciální olej z máty. Obsahuje hodně mentolu. Z tohoto důvodu je to katalyzátor, který urychluje vstup jiných látek kompozice do hlubších vrstev kůže a do bočních kloubů. Olej má mimo jiné relaxační vlastnost.
  3. Levandulový olej. Zvyšuje tělesný tón a příznivě ovlivňuje mozkové struktury.

Indikace a kontraindikace pro použití

Pokyny pro balzámy koně poukazují na tyto indikace pro jeho účel:

  • revmatoidní bolesti;
  • artróza, artritida;
  • osteochondróza;
  • zotavení z poranění, výronů, operací;
  • potřebu zmírnit napětí ze svalů po aktivním tréninku;
  • provádění terapeutické masáže.
  • lék by neměl být aplikován, pokud je v místě aplikace poškození kůže;
  • Přístroj nepoužívejte na sliznicích.
  • přímé kontraindikace:
  • alergický na jednu ze složek gelu;
  • přítomnost zhoubných novotvarů.

Kompozice má významný lokální dráždivý účinek.

To může nepříznivě ovlivnit citlivou pokožku, vyvolat výskyt hematomů, vaskulární retikulum.

Jak aplikovat nástroj s maximálním efektem

Koně Balsam je téměř univerzální. Jeho konzistence a vlastnosti umožňují použití nástroje pro tření v postižených oblastech, obklady, při terapeutické masáži.

Anestetický a relaxační účinek kompozice má již 15 minut po aplikaci. Esenciální oleje působí jako aromaterapeutické relaxanty, lokální dráždivé látky.

Gel dvakrát rozetřete do nemocných kloubů 2x denně. Doporučuje se používat velké množství balzámu, masírovat končetiny, dokud se léčivo úplně neabsorbuje.

Průběh léčby trvá 10-12 dnů až do znatelného zlepšení stavu a mobility.

Někdy je dovoleno prodloužit dobu léčby až na 3 týdny. V budoucnu se lék užívá symptomaticky, neexistují žádná omezení délky jeho užívání.

Co je třeba si pamatovat a další pokyny

Vyvarujte se kontaktu s očima a rty, poškozené kůži.

Nemůžete užívat lék v přítomnosti kožních ran, zánětů a vředů. Neaplikujte nástroj na sliznice.

Stanovisko lékařů a pacientů o balzamu

Abychom měli všeobecnou představu o tomto nástroji, studujeme recenze lidí, kteří používali kůňový gel k léčbě kloubů.

Náklady na fondy

Nejjednodušší je koupit balzám přes internet, cena produktu je poměrně přijatelná, ale záleží na regionu a místě nákupu. V průměru se cena jedné láhve pohybuje od 400 do 600 rublů.

Závěry

Zpočátku byla tato sloučenina určena k péči o koně a teprve poté se začala používat k léčbě lidí. Recenze jsou pozitivní, protože nástroj plní svůj hlavní účel - neutralizuje zánět a bolest.

K dnešnímu dni si mnoho lidí volí lék "Koňská síla". Je však třeba vzít v úvahu, že použití léku bez lékařského předpisu nemusí přinést nezbytný výsledek.

Když vidíme koně, který je zobrazen na lécích, automaticky si myslí, že jsou určeny pro zvířata. Zpočátku to byl případ, zakladatel německé firmy Horse Force, která vyrábí řadu výrobků pod ochrannou známkou Horsepower, to řekl v rozhovoru. Ale později, složení léků bylo upraveno, a nyní koňské fondy jsou vhodné pro lidi.

Co vysvětluje název drogy a proč je výkon koní, a ne tygr nebo jiný? Předpokládá se, že koně jsou velmi citliví na chemikálie. Takže při výrobě léků používaly pouze přírodní incidenty. Další verze původu jména - v posledním století, Dr. Fershter vytvořil unikátní lék na bolest v kloubech, jehož hlavní složkou byl kaštan, pro který balzám a dostal jméno - koňské síly. Společnost založená lékařem - Dr. Forster, který souhlasí s „Horse Force“.

Kromě všeobecně známé „koňské síly“ jsou populární i přípravky pro koně a jiné firmy, ale setrvačností lidé říkají všemi prostředky s obrazem tohoto zvířete stejným způsobem, zejména jsou často žádáni, aby jim prodali koňský krém, který v zásadě neexistuje, a proto zmatenost a zmatenost. V tomto článku se pokusíme zjistit, jaké nástroje existují na trhu a zda je bezpečné je používat.

Relaxační balzámový gel

Náklady na 500 ml láhev se pohybují od 410 do 630 rublů. Podle své konzistence vypadá spíše jako krém bílé barvy s výraznou vůní mentolu.

Složení

Hlavní účinné látky:

  • Esenciální olej z máty peprné.
  • Levandulový extrakt.
  • Vitamin E.

Kromě toho tento nástroj obsahuje excipienty, které poskytují rychlou absorpci léčiva.

Účinek na tělo

Na základě působení přírodních látek má léčivo příznivý vliv na celý pohybový aparát. Při použití jsou pozorovány následující účinky:

  • Zvyšuje se míra pohyblivosti páteře a kloubů, obnovují se jejich funkce.
  • Krevní oběh je normalizován, tonus cév se zvyšuje.
  • Bolest se ulevuje.
  • Zánět se snižuje.
  • Otok probíhá.
  • Stimulovaná regenerace.
  • Svaly a vazy se uvolňují, křeč je odstraněn.

Proto se tento přípravek doporučuje používat u následujících onemocnění:

  • Artritida různých typů.
  • Dna
  • Artróza.
  • Radiculitis
  • Myositida.
  • Lumbodynia.
  • Neuralgie.
  • Osteochondróza.
  • Bolest svalů.
  • Zranění.

Aplikace

  1. Vyčistěte místo, na které budete lék aplikovat, před kontaminací. Ideální pro to pod teplou sprchou s mýdlem, ale pokud ne, pak otřete kůži vlhkým hadříkem.
  2. Vytlačte z nádoby trochu gelu.
  3. Naneste ji na bolavé místo a nechte zcela vyschnout. Pro urychlení vstřebávání živin se doporučuje masáž.
  4. Po použití si důkladně umyjte ruce mýdlem a vodou.

Postup se provádí podle potřeby, zpravidla 2krát denně.

Pro zvýšení efektu provádění zábran:

  1. Relaxační balzámový gel, který se nanese na bolavé místo silnou vrstvou.
  2. Protřepejte film.
  3. Zahřát.
  4. Obvaz nechte 8-12 hodin.

Nejvhodnější je provést postup večer.

Tonický gel

Složky

Drogový výkon má převážně přírodní složení a obsahuje tyto účinné látky:

  • Kaštan.
  • Mentol.
  • Extrakt z lékařského pijavice.
  • Eukalyptus
  • Kafr.
  • Levandule
  • Karafiát
  • Výpis z březových listů.
  • Propolis.
  • Kostival.
  • Extrakt z divokého rozmarýnu.

Pomocné komponenty obsahují:

  • Demineralizovaná voda.
  • Glycerin.
  • Sójový olej.
  • Triethanolamin.
  • Chlorofyl.
  • Carbopol.

Účinek na tělo

V důsledku vlivu přírodních látek má léčivo následující účinek:

  • Zvyšuje pružnost cévních stěn.
  • Zvyšuje tón žil a posiluje je.
  • Zabraňuje stáze krve.
  • Snižuje projev křečových žil.
  • Utáhne pokožku.
  • Uvolňuje napětí a únavu nohou.
  • Odstraní kapilární mřížku.
  • Anestetizace.
  • Zabraňuje tromboflebitidě.
  • Má antiseptický účinek.

Gel se doporučuje aplikovat v případě:

  • Varicosa.
  • Otok nohou.
  • Kuperoze.
  • Pro resorpci modřin.
  • Celulitida.
  • Při bolesti v kloubech.

Pokyn

  1. Lék se aplikuje v tenké vrstvě na postižené nebo bolavé oblasti chodidel, dříve očištěné od kontaminace houbou a mýdlem nebo mokrými ubrousky.
  2. Masáž probíhá. Směr pohybu od prstů k stehně.

Gel se rychle vstřebává, takže po 10-15 minutách si můžete obléknout nebo jít do postele bez obav z výskytu zelených skvrn na tkanině.

Alezan produkty

Vyrábí tuzemská společnost AVZ (Agrovetzashchita), která se specializuje na přípravky pro péči o domácí a zemědělská zvířata. Zboží se prodává prostřednictvím zoologických oddělení a veterinárních klinik. Lidé však stále více používají tyto léky k léčbě lidských onemocnění.

Formulář vydání a cena

  • Oteplovací kůň gel, pro láhev 500 ml cena je 813-855 rub.
  • Gel, chlazení a topení 2 v 1:
    • tuba 100 ml 217-269 rub., v obchodě se zvířaty najdete 256-320 rub.
    • 250 ml zkumavky, lze zakoupit za 384-452 rublů.
    • 500 ml láhev, její cena se pohybuje od 719 do 947 rublů.
  • Chlazení, anti-traumatický gel 500 ml stojí asi 745-894 rublů.
  • Smetanový krém je k dispozici ve formě:
    • tuba 100 ml, v Moskvě lze zakoupit za 208 - 235 rublů.
    • 250 ml trubice, cena se pohybuje od 465-590 rublů.
    • za láhev 500 ml bude muset zaplatit od 750 do 973 rublů.

Složení

Pro výrobu léčiv používal výrobce tyto přírodní látky:

  • Voda s ionty stříbra.
  • Extrakt z eukalyptu a rozmarýnu.
  • Levandulový olej.
  • Koňský kaštan.
  • Chitosan.
  • Glycerin.
  • Dimethylsulfoxid.

Akce

Gely mají podobný účinek. Rychle se vstřebávají do kůže. Jejich použití dává téměř okamžité výsledky:

  • Snižuje bolest.
  • Normalizuje krevní oběh.
  • Má protizánětlivý účinek.
  • Stimuluje metabolismus.
  • Odstraňuje otok.
  • Uvolňuje únavu.
  • Zahřívá nebo chladí (závisí na typu použitého léku).

Kloubní krém navíc stimuluje:

  • Obnovení tkáně chrupavky.
  • Produkce synoviální tekutiny.

V důsledku tohoto účinku se tyto přípravky pro tělo a klouby doporučují pro použití při těchto onemocněních:

  • Radiculitis
  • Tendonitida.
  • Myositida.
  • Neuritida.
  • Sinovit.
  • Koxartróza.
  • Osteoartróza.
  • Tengovaginitida.
  • Artróza.
  • Sportovní zranění.
  • Protahování.

Pro křečové žíly se navíc doporučuje chladící gel.

Jak používat

  1. Umyjte a osušte oblast, kde se bolest koncentruje.
  2. Houba aplikuje malé množství finančních prostředků.
  3. Masírujte, abyste si léky protřeli.
  4. Lehněte si na 15-30 minut.
  5. Chcete-li zlepšit výsledek, můžete dát na vrcholu vzduchotěsné bandáže.

Procedura se provádí 2-3 krát denně po dobu 4 týdnů. Pak přestávka na 14 dní.

Produkty ZOOVIP

Jedná se o veterinární léčiva vyráběná společností Veda LLC v Rusku. Základem jejich působení jsou léčivé vlastnosti rostlin. Vyvinuté léky výhradně pro zvířata. Lze je volně nakupovat v obchodech se zvířaty.

Formulář vydání a cena

  • Gel dvojitého působení (chlazení a oteplování):
    • Zkumavka o objemu 100 ml stojí 98-156 rublů.
    • 250 ml láhev lze zakoupit za 203-275 rublů.
    • láhev o objemu 500 ml se pohybuje od 328-412 rublů.
    • 1000 ml láhev, najdete v oddělení zoologického zboží za 563 rublů.
  • Relaxační gel:
    • trubice 100 ml, lze zakoupit za 102 rublů.
    • láhev o objemu 500 ml, cena od 394 do 356 rublů.
    • 1000 ml lahvička v obchodech se zvířaty téměř nikdy nenastane. Někteří prodejci se však mohou dohodnout, že ji uvedou v objednávce.
  • Chladící gel:
    • náklady na láhev je 500 ml 309-361 rub.
    • 1000 ml láhev - cena od 426 do 485 rublů.
  • Oteplovací gel:
    • 250 ml láhev lze zakoupit za 196-245 rublů.
    • láhev 500 ml, její cena je 294-389 rublů.
    • 1000 ml láhev na 435 rublů.
  • Krém meles tuba 150 ml lze nalézt na 156 rublů.
  • Api-PRO gel krémová trubička 150 ml 156 rub.
  • Krémový balzám na klouby:
    • 100 ml zkumavka - 124-167 rublů.
    • 250 ml láhev za cenu 230 rublů.
    • 500 ml láhev, v průměru je její cena 371 rublů.
    • 1000 ml láhev si můžete koupit za 533-614 rublů.

Složení a účinky

Přípravky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin, takže jejich použití má rychlý a udržitelný výsledek.

Kdy použít

Přípravky ZOOVIP se doporučují pro použití při těchto onemocněních: t

Pro úpravu spojů naši čtenáři úspěšně používají Artrade. Vzhledem k popularitě tohoto nástroje jsme se rozhodli nabídnout vám vaši pozornost.
Více zde...

  • Artróza.
  • Artritida různého původu.
  • Bursitida
  • Osteochondróza.
  • Revmatismus.
  • Myositida.
  • Zánět vazů.
  • Sevřený nerv.
  • Neuralgie.
  • Protahování.
  • Svalové bolesti.
  • Sportovní zranění.

Návod k použití

  1. Produkt naneste na čistou, suchou pokožku.
  2. Třít v hromadných pohybech.
  3. Pokud má nástroj ohřívací účinek, můžete použít teplý obvaz.
  4. 20-30 minut, aby zůstali v klidu.

Postup se provádí podle potřeby 2-3krát denně. Kurz trvá cca 3-6 týdnů.

Kůň balzám

Banka balzámu 250 ml lze zakoupit v rozsahu 641-933 rublů.

Složení

Tento přípravek obsahuje následující základní látky:

  • Koňský kaštan - má analgetický, anti-edémový účinek, posiluje cévy.
  • Extrakt z jehlic snižuje zánět.
  • Pole máta - uvolňuje svaly.
  • Hora Arnica - zmírňuje nepohodlí.
  • Léčivý rozmarýn - snižuje zánět.
  • Kafr - stimuluje průtok krve.
  • Mentol - odstraňuje otok.

Pomocí balzámu, nebo jak často se také nazývá kůňový gel, získáte následující efekt:

  • Předat bolest.
  • Obnovuje se tkáň chrupavky.
  • Metabolismus vápníku je normalizován.
  • Zvyšuje se mobilita kloubů.
  • Oprava stimulovaných svalových vláken.
  • Únava prochází.

Balzám se doporučuje pro onemocnění

  • Radiculitis
  • Artritida.
  • Osteochondróza.
  • Artróza.
  • Dna
  • Protahování.
  • Zranění po nadměrném cvičení.

Balzám se aplikuje několikrát denně podle potřeby na bolavé oblasti a tře se až do absorpce. Přihláška do 3 týdnů.

Kontraindikace a nežádoucí účinky

Léky jsou ve většině případů dobře snášeny lidmi. Ale při použití zboží ZOOVIP nebo Alazan by měli být opatrní. Koneckonců, dávkování léků určených pro zvířata je mnohem větší než člověk a obsahují zvýšenou koncentraci účinných látek. Proto musíte začít s užíváním drog a pečlivě sledovat, jak tělo reaguje.

Situace při užívání drog jsou kontraindikovány:

  • Rány.
  • Neoplazma.
  • Erysipelas.
  • Infekční onemocnění kůže.
  • Zánětlivé procesy.
  • Těhotenství a kojení (ZOOVIP, Alezan).
  • Věk do 12 let (Alezan), do 18 let (ZOOVIP).

Podmínky skladování

Skladujte při teplotě + 5 + 25 ° C.

Recenze

Lidé jsou opatrní, když jsou nabídnuti, aby vyzkoušeli domácí zvířata. Ale po použití ZOOVIP, Alezan nebo “Horse Power” se jejich názor obvykle mění na dobré, ba dokonce nadšené. Léky mají rychle terapeutický účinek a jsou mnohem dostupnější než lidské analogy. Nejčastěji se objevují stížnosti štiplavého zápachu srovnatelné s balzámem Asterisk a nepohodlí láhve. Ve vzácných případech existují odpovědi na zbytečnost prostředků pro tělo, výskyt alergií po aplikaci. To však lze připsat individuální reakci organismu.

Pozitivní jsou také recenze "Horse balsam", ale jejich počet na internetu je mnohem menší než u jiných značek. Možná je to kvůli nízké popularitě a vyšší ceně za relativně malý objem. Nebo s tím, že lék není v každé lékárně.

Závěr

Lékaři jsou skeptičtí k použití koňských léků. Ačkoliv se pro jejich výrobu používají přírodní látky, kontrola kvality těchto léčiv je mnohem nižší. A v lékárnách jsou drogy, které nejsou pro ně horší, s vyváženým složením pro člověka. Mnozí lidé jsou zároveň vhodnější pro zvířata. V každém případě se každý rozhoduje podle toho, co a jak s ním zacházet, měřením rizika pravděpodobných následků s možnými přínosy.