Hlavní / Diagnostika

Gel výkon pro klouby

Gel výkon pro klouby - unikátní německý vývoj v minulém století. Byl používán pro léčbu zranění závodních koní. Upravený vzorec pojednává o jakýchkoliv zánětlivých a degenerativních onemocněních kapslí, chrupavek, vazů nebo kostních kloubů lidského těla.

Po použití:

Začíná regenerace chondrocytů.

Gel se zahřívá, zlepšuje krevní oběh, snižuje zánět. Komponenty kompenzují nedostatek vápníku, který posiluje kosti a šetří trhliny. Účinnost balzámu je téměř 100%. Srdcem prostředků je sedm rostlinných výtažků. Mezi ně patří kaštan, jedle, rosemary listy, kafr, menthol, hora arnica.

Na regeneraci chrupavky stačí tři týdny léčby. S jednoduchým zraněním lék zvládne pět až sedm dní. Masti se třou, masírují postižené místo nejméně deset minut denně. Pokud je to nutné, může být zabalen s teplou šálu.

Recenze gelu pro klouby

Balsam-gel pomáhá i přes reklamu z Gennady Malakhov!

okamžitý efekt, velký objem, dobré složení

Kdo z nás není obeznámen s bolestmi v místě kolena, kloubu nebo poranění? Pravděpodobně ne takové štěstí! Tady jsem - chůze neštěstí: pak jsem narazil a dostat modřinu, pak jsem narazil z modré, po které...

Hodně to pomáhá.

Tento celý anestetický gel používá celá naše rodina už půl roku, ale nekončí. Velká láhev o objemu 500 ml stojí 440 rublů. Objednat si můžete v lékárně i na internetu. Složení tohoto...

nemůže koupit, nebo jen jako relaxační prostředek

a neefektivní

Znovu však dospějete k závěru, že jsme všichni odlišní, a proto bude účinek použití jakéhokoli léku, nebo něco jiného, ​​co má účinek, který sníží bolest, jiný. Jako ve všech recenzích zde. Chci říct, že "historie"...

Výrobci nemají žádné svědomí v jednom oku.

krém na tělo - už ne

velký objem 500 ml., cena je 420 rublů, nepomáhá s bolestí v kloubech, i když to výrobce tvrdí.

V lékárně jsem byl poučen o bolesti v kloubu, abych si koupil balzám na koně. Postižený kloub byl vyobrazen na krabičce a na láhvi nebyl žádný takový obraz: na krabičce bylo napsáno jemně, že to pomáhá postiženým kloubům...

Rusko, Balakovo, Saratov Region

rychle a účinně zmírňuje bolest

má anestetický a chladicí účinek

to mi pomáhá, neexistují žádné nedostatky

V poslední době, v televizi a rádiu můžete neustále vidět a slyšet reklamy o šampony, kondicionéry, koně gely a balzámy a pozitivní recenze na ně. Můj manžel má bolestivé klouby a bolestivá kolena. Rozhodl jsem se koupit...

Žádný účinek!

Žádný účinek na bolest.

Mému manželovi jsem si koupil balzámový gel, protože jeho klouby bolely. V lékárně to byla zásoba 500 ml za 180 rublů. Dlouho jsem chtěl něco z této série vyzkoušet - myslel jsem, že si koupím šampon...

Nevěřil jsem tomu - ale ten efekt tam opravdu je!

Dobré po celý den. Asi před 2 měsíci moje matka upadla a měla velmi silné zranění na noze (počínaje bokem, končící kolenem). Ale tohle není všechno, ale vznikla modřina...

Pomáhá vyrovnat se s bolestí, nepohodlí a závratí

Ekonomický, efekt je, složení je obecně dobré

Ne (cenu zde nepovažuji za minus, protože obal bude trvat dlouho).

Dlouho jsem o tomto gelu slyšel, ale nějak jsem ho neměl čas koupit. Slyšel jsem o něm několik dobrých recenzí a rozhodl jsem se to vyzkoušet sám (a nejen). Tento gel s velmi výraznou vůní máty a mentolu, čerstvý...

Estonsko, město čerstvých mořských větrů

Pomáhá zmírnit únavu a zmírňuje bolesti kloubů.

pomáhá zmírnit únavu a napětí, zmírňuje bolesti kloubů

Hodně jsme slyšeli o tomto balzámu a teď, když jsme byli v létě v Rusku, rozhodli jsme se ho koupit. Gel ve vhodném průhledném obalu, jehož víko není nutné pokaždé odšroubovat, ale spíše vytáhněte kolík uprostřed a...

Nesmysl!

Cena, objem, trvanlivost, žádný účinek

Moje matka si stěžovala na bolest v zádech, šla k lékaři, poradil jí, aby si vzala koňskou sílu Balsam-gel! Cena je jistě velmi překvapená, i když objem není malý! Bolesti byly silné, takže moje matka koupila balzámový gel...

Náhle, ale pomohl nemocnému koleni

Příjemná vůně, pomáhá zmírňovat bolest, snadno vstřebává

Velká láhev, drahá, s vážnými chorobami kloubů nepomůže.

Ahoj všichni! Musím hned říct, že nejsem fanouškem Malachov (ani jednoho, ani druhého), protože vůbec nemám televizi. Ale rodiče manžela (a také moje matka) pravidelně sledují programy těchto hostitelů a mluví o způsobech...

Terapeutický gel

Balsam-gel Horse Force Koňská síla je používána mou babičkou jako chladícím a relaxačním činidlem. Tento gel funguje dobře jako anestetikum, protože hodně ochlazuje a bolest ustupuje, protože veškerá pozornost je zaměřena...

Koňská síla zradí sílu a uhasí bolest

Rychle zmírňuje bolest

je těžké umýt a nezanechává žádný dobrý zápach

Asi před dvěma lety, po příštím šokovém víkendu, se můj otec nemohl pohnout, záda ho bolela, takže i to bylo bolestivé ležet. Obecně jsme začali hledat prostředky, jak ho postavit na nohy a pohnout. Jsou doma...

Rychle zmírňuje únavu a bolest nohou.

Příjemná konzistence; dobré balení; měkká akce.

Chcete-li zmírnit bolest a únavu v chodidlech, nedávno objevil pro sebe balzám gel "Horsepower". Koupeno v obvyklé lékárně, protože tento gel je určen k masáži lidského těla. Jako součást gelového mentolu, glycerinu, oleje...

Účinná pomoc při bolestech kloubů, výronech svalů a vazů.

Cenová dostupnost, odpovídající cena, rychlé výsledky, prevence svalového přetížení

Mátová vůně je příliš silná

Jsem mistrem sportů Ruska v závodech na lyžích a mluvím na poměrně vážné úrovni. Vážný přístup ke sportu proto vyžaduje poměrně tvrdý trénink. Při tvrdém tréninku na pohybovém aparátu sportovce-lyžaře je těžké zatížení. Přirozeně, občas...

Úspěšné řešení pro zmírnění bolesti svalů po fitness

příjemné používání

trochu trapné, že nástroj byl původně vynalezen pro koně

Moji přátelé mě přesvědčili, abych dělal fitness a pár měsíců jsem chodil do posilovny. Třídy jsou zábavné, ale někdy svaly zkroutí bolest, i když se zdá, že to dělá bez fanatismu. Trenér mi poradil s balzámem na koně. Já...

pomáhá dobře; příjemné používání;

příliš mnoho objemu;

Můj manžel má modřiny na nohou kostí, a zatím žádný lék mu pomohl. Jednou, když rybařil, strávil noc u místního domorodce a při pohledu na jeho kulhavě mu dal balzámový gel na klouby.

pokud potřebujete jen vychladnout

vůně, lepkavá kůže, cena, nepomáhá s bolestí v kloubech.

Dobrý den, přátelé a hosté stránky Otzovik) Dnes jsem se podíval na balzámový kůň Horse Force. Koupil jsem ho velmi dlouhou dobu, datum vypršení platnosti již dávno vyšlo, jen jsem stál nečinně, protože jsem

Recenze s diskusemi:

Tento úžasný lék pomohl nejen bolestem kloubů. Kupodivu jsme objevili další z jeho kvality. Nikde v recenzích jsem nečetl, že tento gel šetří alergickou dermatitidu. A přesto je. Vyrážka na rukou prošla a už se neobjevuje.

Tento nádherný gel-balzám mi pomáhá už několik let, věřím, že takový úžasný nástroj je jen zjistit, že každý by měl mít v domě, protože má mnoho různých akcí na klouby, plus to může být úspěšně použit pro účely hubnutí. Podrobnosti v odvolání.

Mnozí, kteří trpí bolestí kloubů, vědí, jak je to nepříjemné. Použít různé pilulky, což není příliš užitečné pro tělo. Všechno je jednoduché. Stačí jen omítky a bolest začne ustupovat. Pohyb se objevuje v kloubech. Je však možné aplikovat i na modřiny, výrony dokonale fungují.

Moje společné problémy začaly v mém mládí, kdy jsem utrpěl vážné zranění. Kloub byl neustále zapálen, což mi přineslo nejsilnější nepohodlí. Najednou seděla na silných protizánětlivých lécích, které nepříznivě ovlivňovaly stav gastrointestinálního traktu.

Byl nucen změnit nástroj na jemnější. Na radu lékaře koupil gel Horsepower. Tento nástroj působí lokálně, takže nemá vliv na zažívací trakt. Objednejte si gel na oficiálních stránkách výrobce. Doručení proběhlo rychle. Platba při přijetí na poště.

Gel byl použit přesně podle instrukcí. Ve formě alergické reakce nebyly žádné vedlejší účinky. Po ošetření, kloub prakticky přestal vzplanout a obtěžovat mě. Jsem velmi spokojen s efektem použití gelu Horse Power, proto doporučuji, pokud existují důkazy!

Minimální délka komentáře je 500 znaků.
Skóre: 0

Vyberte soubor s příponou (jpg, jpeg, gif, png, ppt, doc, docx, xls, xlsx, odt, odp, ods, odb, rtf, txt) a velikost nepřesahující 200 KB.

Typy souborů ke stažení: jpg, jpeg, gif, png, ppt, doc, docx, xls, xlsx, odt, odp, ods, odb, rtf, txt

Maximální velikost souboru: 200 KB

Přihlásit se k odběru recenzí

* Povinná pole

18. června 2017 21:03
Město: Charkov
Úřad: 5.5556

Nohy přestaly bolet

absorbuje rychle
dobrá pomoc

Dobrý den všem, kteří četli mé hodnocení.. Pracuji jako prodejce, takže jsem celý den na nohou. V poslední době mi kolena začala velmi těžce bolet. Pro mě byl posun jen mouka. Doporučili vyzkoušet gel na klouby "Koňská síla". Nejdřív jsem opravdu nevěřil, že by mi pomohl. Ale téměř po pár dnech používání, kolena začala bolet mnohem méně.

Aplikuje se dvakrát denně, ráno a večer, jen třením do kolen. Instrukce říkají, že po nanesení gelu je třeba je vyprat, ale po několika hodinách jsem si to vypral. Velmi dobře se vstřebává, má příjemnou, nenápadnou vůni, můžete se okamžitě oblékat, protože na oděvu nezanechává žádné stopy. Použil jsem tento lék na dva týdny, kolena prakticky přestala bolet a snadno jsem začala snášet 12 hodin na nohou.

Kdo má stejné problémy, doporučuji Vám koupit tento gel. Požehnej vám!

Pomohlo Vám toto hodnocení?

18. června 2017, 17:04
Město: Magnitogorsk
Úřad: 1481.0398

Obnovil jsem klouby

Cena je trochu předražená

Tvrdá fyzická práce nedávno začala ovlivňovat stav mých kloubů. Na kolenou neustále křupá a bolest. Navíc v oblasti ramenních kloubů se při pohybech cítila nepohodlí a bolest. Stalo se, že jsem sotva zvedla pravou ruku. Často ani léky proti bolesti nepomohly a já jsem se s tím rozhodl něco udělat.

O gelu pro klouby Koňská síla, slyšel jsem už dávno, ale nezkoušel to. S vědomím mých problémů, moje žena trvala na tom, že jsem si ji koupil, protože se svými slovy, její přítel mu hodně pomohl. Nevěřím v zázračný efekt, stále jsem ji poslouchal a rozhodl se tento nástroj zkusit pro sebe. Poté, co jsem si instrukce prostudoval, jsem přistoupil k léčbě kloubů.

Prvních pár dní nedošlo k žádné změně a já jsem si začal myslet, že plýtvám penězi. O týden později jsem si však všiml, že kolena přestala křupat, a bolesti v ramenou, které jsem prožíval v průběhu celého roku. Nebudu říkat, že bolest prošla celý týden úplně, ale byly tak bezvýznamné, že jsem si je stěží všiml.

Tak jsem dokončil průběh aplikace tohoto gelu. Teď můžu mluvit o všech pozitivních věcech:

  • byla obnovena pracovní kapacita kolenních kloubů;
  • Úplně bolest a nepohodlí v ramenou. Mohl jsem znovu pracovat v plné síle a zapomenout na léky proti bolesti;
  • Po celou dobu používání tohoto nástroje jsem nikdy nezažil žádné vedlejší účinky. Alergické reakce nebyly pozorovány.

Závěrem lze konstatovat, že tento výrobek skutečně funguje. Můžu dokonce říci, že to stojí za ty peníze. Pokud narazíte na podobné problémy, pak mohu bezpečně doporučit gel pro klouby.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

27. ledna 2016, 14:57
Město: Yisk
Autorita: 2.2727

Gel pro klouby "Koňská síla"

Moje tchyně se potýkala s onemocněním kloubů. Co jen masti a gely nezkusili, nic nepomohlo. Šli jsme s ní na nejrůznější procedury a cvičili. O zázraku - prostředky říkaly “Koňská síla” pro klouby řekla kmotrovi. Rychle se zbavila bolesti kloubů. Rozhodli jsme se to zkusit. Koupila jsem si maminky a čekala. Současně studovali jeho složení a byli příjemně překvapeni. Má vitamín E, který dokonale ovlivňuje stav cév, máta esenciálního oleje s mentolem, má příjemný chladící účinek, glycerin atd. Jako výsledek, měsíc pravidelného používání Horsepower gel + správné výživy a snadné cvičení pomohl mé tchyně dostat na nohy. Teď chodí a přichází domů z práce s vysokou náladou, je dostatečně silný i pro své vnoučata.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

22. ledna 2016, 14:23
Město: Barnaul
Úřad: 5.5556

Dobrý lék s rušivými a analgetickými účinky.

Velká láhev, snadné použití, příjemné aroma.

Velmi hodný lék na bolesti kloubů. Směs obsahuje bylinky a oleje. Textura je podobná gelu. Koupila svého manžela, protože má často problém s bolestí kolen. Aplikuje se denně před spaním při tření a lehké masáži. Nečekejte na výsledek po první aplikaci. Před léčebným účinkem je nutná dlouhá léčba. Má příjemnou vůni. Používá se externě. Má rušivý, analgetický a protizánětlivý účinek. Je to velký zájem mezi seniory. Není to levné, ale neuděláte pro své vlastní zdraví. Uchovávejte mimo dosah dětí. Moje dcera ho našla a pak ji dlouho umyla v koupelně. Pomáhá také při bolesti ve svalech, uvolňuje únavu z nohou po náročném pracovním dni.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

19. prosince 2015 20:23
Úřad: 21.6491

Recenze: 1, Quick: 1131

V zásadě to pomáhá

Moje dědečkové klouby byly dlouho bolestivé. Ano, je to pochopitelné, přece jen věk a neskrývejte se před ním, schovávejte se před ním. A stále mám tento typ, fanoušek Gennadij Malakhov. No aspoň ne fanoušek, ale okurky by se pokazily.

Stručně řečeno, on viděl dost reklamy, kde tento typ inzeruje sílu koně pro klouby a nechal mě kňučet, tak jsem ho přivedl stejně. No, to, co nemůžeš udělat pro děda, milovaného. Koupil jsem gel.

A tak intenzivně ušpinil jeho klouby, vše podle pokynů, o hodinu. Ptám se ho: "No, jak?" Zpočátku řekl, že si toho ještě nic nevšiml, ale později se začal přiznávat, že tam je ještě nějaký efekt. A každý den je vše hmatatelnější. Teď jsem z něj na kloubech a na tom, že to bolí, bolest a tak dále - to ani neslyším.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

9. prosince 2015, 07:50
Město: Ivanovo
Úřad: 75.2943

Zmírňuje bolest kolena

Zmírňuje bolesti kloubů
Dobře vstřebává
Žádné vedlejší účinky

Moc se mi líbí gel pro klouby "Horsepower", takže ho používám pravidelně. Pomáhá velmi dobře při bolesti kloubů. Například trpím bolestmi v kolenou, takže tento gel je pro mě prostě nenahraditelný.
Koupím ho v lékárně za 550 rublů. Láhev je velmi pohodlná. Gel se dokonale vstřebává, nezanechává stopy na oděvu, má příjemnou vůni.
Jeho nejdůležitější výhodou je, že zmírňuje bolest v kolenou. Zvykla jsem na to, zvláště v noci, ale teď jsem na nemoc úplně zapomněla.
Koupil jsem si stejný gel pro své rodiče. Jsou s prostředky spokojeni.
Doporučuji zakoupit a používat Horse Power gel všem. kteří čelili oslabující bolesti kloubů.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

7. prosince 2015, 19:07
Město: Krasnodar
Úřad: 1790.5878

Recenze: 12, rychlé: 4415

Když jsem začal mít problémy s pohybovým aparátem, okamžitě jsem přemýšlel o koni moc gel. A konkrétněji, můj problém byl, že jsem plně cítil bolest a nepohodlí z krční osteochondrózy. A hlava mě bolela šíleně a krk byl necitlivý, cítil jsem, že svaly byly nereálně napjaté.

Obecně jsem se rozhodl tento lék koupit. Zároveň jsem nemohl věnovat pozornost jeho složení. Chcete-li začít, Vitamin E, který má schopnost stimulovat buněčné dýchání, úspěšně regeneruje kůži, a obecně, má silné antioxidační vlastnosti. Pokud jde o mátový olej ve složení, má nejen chladicí účinek, ale také dokonale uvolňuje svalové napětí. Tam je místo a levandulový olej, který má změkčující účinek. Zde a sójový olej, který je vodičem prospěšných složek kloubů.

Obecně platí, že jsem si tento výrobek koupil a začal platit, jak by mělo být v souladu s pokyny, třel do bolestivé oblasti 2 krát denně. Zároveň jsem byl také zraněn vlněným šátkem. Cítil jsem zlepšení asi za 20 minut.

O týden později jsem se opravdu cítil, že mě choroba začala pustit, ale zcela přirozeně jsem pokračoval v aplikaci, celkem to trvalo tři týdny.

Ano, cítil jsem se lépe, nemoc ustupovala, na kterou jsem velmi šťastná. Zapomněl jsem říct, že výrobce doporučuje postup po odstranění gelu z povrchu kůže, což se provádí pravidelným praním.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

7. prosince 2015, 09:28
Město: Stavropol
Úřad: 5.5556

Recenze: 12, rychlé: 206

Trochu předražené

Bolest v kolenou a jiných kloubech je velmi nepříjemná a mnozí z nich se toho zbaví. Moje tchyně měla také kolena kvůli stáří a artróze. Vyzkoušeli spoustu různých nástrojů, dokonce se najednou uchýlili k pomoci injekcí, ale žádný výsledek to nebylo.

A teď si koupili produkt „Horsepower“, za který dali 460 rublů. Můžeme říci, že gel působí. Tento nástroj pomohl co nejdříve. Četl jsem, že obsahuje přísady, jako je tokoferol (vitamin E), levandulový esenciální olej, máta peprná. K těmto složkám patří: karbolol, glycerin, methylparaben, sójový extrakt a další. V lahvičce o objemu 500 g je to dost dlouho. Tření je nutné 2x denně. Vůně je velmi příjemná a po rozmazání působí pozitivně. Doporučuji vám koupit.

Pomohlo Vám toto hodnocení?

7. prosince 2015, 08:22
Město: Togliatti
Úřad: 1.8634

Pro svaly a klouby

Přirozenost;
Cenově dostupná cena;
Účinnost;

Jak je to nepříjemné, kód začíná zranit klouby nebo páteř! A také se to děje. Přijdeš domů z práce, unavený jako osel a všechno bolí. Nejlepším lékem na tyto problémy je samozřejmě masáž. Ale pokud se vám to podaří i se správnou mastí, pak bolest vzlétne.

Osobně, pro tento druh problému, udržuji Horsepower gel. Pomáhá skvěle! Díky své pozoruhodné kompozici dokonale zmírňuje bolest a únavu. Je výborným restaurátorem poškozených tkání pohybového aparátu - vazů, kloubů, svalů a šlach.

V jeho složení jsou různé oleje, glycerin, vitamin E, mentol a další. Působením v kombinaci zlepšují krevní oběh a stimulují metabolické procesy ve tkáních.

Aplikujte to velmi jednoduše. Stačí aplikovat malé množství přípravku na pokožku a masírovat masážními pohyby až do úplného vstřebání. Doporučuje se aplikovat 2x denně. Nelze aplikovat gel na poškozenou pokožku a aplikovat v oblasti otevřených ran a hnisavého zánětu, stejně jako při rakovině.

Recenze balzámu "Horsepower", krémový gel pro klouby

Zpočátku, lék "Horsepower" byl vyvinut pro léčbu koní, které se účastní závodů. Časté svalové napětí a napětí bylo dobře zastaveno mastí, navíc léčivo má zpevňující a profylaktický účinek. Úspěch této drogy byl velmi vysoký a byl přestavěn na léčbu lidí.

Stojí za zmínku, že zpočátku byl kloubní krém používán ve své původní podobě, protože byl dodáván pro koně. Tímto způsobem bylo zjištěno, že jeho složení pomáhá i lidem.

Jaký účinek a komu

Hlavním účinkem léčiva je snížení a zmírnění bolesti působením na poškozené tkáně a klouby. Gel Koňská síla způsobuje chlazení a rušivé účinky, a proto ho lékaři oceňují.

Po nanesení balzámu na klouby jsou tato vylepšení viditelná:

  1. Spoje se v krátké době opět pohybují.
  2. "Cévní hvězdy" se nevyskytnou, je zcela vyloučen.
  3. Únava a napětí svalů a kloubů se postupně snižují nebo mizí.
  4. Opuch, na plochách těla zpracovaného balzámem rychle padá dolů.
  5. Zotavení z namáhavého cvičení bude mnohem rychlejší.

Každý může používat balzám na koně. Omezení věkové kategorie č. Současně se doporučuje, aby starší lidé užívali lék profylakticky jednou denně nebo častěji v závislosti na bolesti.

Někteří lidé, kteří užívají lék po dlouhou dobu, si začali všímat, že dlouhé doby aplikace masti nebo gelu vedou k trvalému snížení bolesti. Jedná se o případy špatně zahojených zlomenin ve stáří, poškozených svalů atd.

Složení a působení krému

Koňská síla má komplexní recept, který zahrnuje několik éterických olejů a sedm výtažků z bylinných extraktů. Nejdůležitější složkou je koňský kaštan, který byl používán k léčbě ve dnech římské říše. Nyní je jeho extrakt široce používán v medicíně.

Terapeutický účinek koní se projevuje:

  1. Levandulový olej. Vzhledem ke svým vlastnostem se páry tohoto oleje uvolňují a přinášejí člověku mír, čímž ho uklidňují. Zvyšuje tón těla.
  2. Esenciální olej z máty peprné. Nejdůležitějším účinkem je přítomnost mentolu v oleji, který má nejen chladivý relaxační účinek, ale také pomáhá léčivým prvkům pronikat hlouběji do kůže.
  3. Vitamin E. Snižuje riziko zjizvení, když je rána zpřísněna. Zrychluje proces hojení. Při pravidelném používání dochází ke zrychlení krevního oběhu a zvýšení odolnosti. Díky svým antioxidačním vlastnostem pomáhá snižovat rychlost stárnutí buněk.
  4. Díky zcela přirozenému složení může být gel použit bez omezení všemi, kdo mají zranění a bolesti.

Navíc, jeho cena je nízká, zatímco i při častém používání je balzám používán šetrně, bude to dost dlouho. Pokud chcete zmírnit bolest, která vás trápí více než rok, je použití tohoto léku ideální.

Návod k použití

Většina lékařů doporučuje použití koní pro podvrtnutí, modřiny, hematomy a další nemoci tohoto typu. Na ruce je třeba stlačit malé množství masti a otřít kruhovým pohybem, dokud se balzám zcela nerozpustí. Ohlasy pacientů ukazují, že výsledek můžete cítit za pár okamžiků.

Pokud se zranění právě objevilo, je lepší aplikovat balzám na několik dní v řadě, i když bolest již uplynula. Stará zranění by měla být pravidelně léčena mastí, protože její složení zabrání recidivám.

Při aplikaci byste měli cítit příjemnou zimu, která se po odření změní na příjemné teplo a začne se ohřívat a uvolňovat poškození zevnitř. Teplo by mělo zhasnout během jedné hodiny, po které by síla bolesti měla klesat nebo dokonce zmizet. Pokud masť působí jiným způsobem, okamžitě ji omyjte kůží horkou vodou a nikdy ji znovu nepoužívejte, protože je to podvod, který by mohl poškodit vaše zdraví.

Musím před použitím navštívit lékaře

Nepochybně, balzám na výkon není lék na předpis. Můžete si ji zakoupit v lékárně nebo ve speciálním autorizovaném centru. Její činnost je spíše posilující a preventivní, proto vám nemůže způsobit vážnou újmu.

S výrony, vážnými modřinami, hematomy atd. - Je nutná návštěva u lékaře. Kvalifikovaný lékař by vás měl vyšetřit a určit rozsah zranění. Docela často, s takovými zranění, člověk necítí žádnou část poškození způsobeného adrenalinem v krvi. Ignorování těchto zranění často vede k vážným následkům, které vyžadují chirurgický zákrok. Postarej se o sebe, protože kromě tebe to nikdo neudělá.

Ale nejlepší možností by bylo poradit se s lékařem. Faktem je, že složení koňské síly zahrnuje několik výtažků, na které můžete být alergičtí. Může se také stát, že balzám bude v rozporu se stávajícími léky, takže je lepší navštěvovat lékaře a na takové obavy navždy zapomenout.

Pamatujte, že návštěva a konzultace s lékařem je nutností. V případě, že Vám lék naprosto nedůvěřujete, měli byste se obrátit na lékárníka v jakékoli lékárně, je povinen vám poradit před zakoupením, což vás nezavazuje k ničemu.

Kupujeme pravý balzám

Gel je nutné zakoupit pouze v autorizovaných centrech (musí existovat smlouva o dodávce s mokrým uzávěrem a dalšími dokumenty) nebo v lékárnách. Dnes můžete najít velké množství padělků, které maskují originál.

Věnujte pozornost krabici, pokud neodpovídá obrázkům na oficiálních stránkách, je vysoká pravděpodobnost, že se jedná o falešný. Požadované doklady pro zboží. Nikdy nekupujte gel na rukou v přechodech, na takových místech, tento gel se neprodává a použití falešného balzámu s nesrozumitelným složením může vést k nejnepředvídatelnějším následkům.

Koňský balzám se prodává jako gel a mast. Účinek aplikace je přesně stejný. Náklady na jednu sklenici - 990 rublů a více, závisí na množství drogy. Nejčastěji prodávané lahve gelu jsou 500 ml.

Gel si můžete koupit od nás, stačí použít formulář na oficiálních stránkách. Najdete zde všechny doprovodné doklady, nabídku získat „Horse Power“ za zvýhodněnou cenu. Existuje několik možností dodání krému. Rozhodněte se správně a buďte vždy zdravý!

Koňský gel pro hodnocení lékařů kloubů

Gel pro klouby koní recenze lékařů

Když vidíme koně, který je zobrazen na lécích, automaticky si myslí, že jsou určeny pro zvířata. Zpočátku to byl případ, zakladatel německé firmy Horse Force, která vyrábí řadu výrobků pod ochrannou známkou Horsepower, to řekl v rozhovoru. Ale později, složení léků bylo upraveno, a nyní koňské fondy jsou vhodné pro lidi.

Co vysvětluje název drogy a proč je výkon koní, a ne tygr nebo jiný? Předpokládá se, že koně jsou velmi citliví na chemikálie. Takže při výrobě léků používaly pouze přírodní incidenty. Další verze původu jména - v posledním století, Dr. Fershter vytvořil unikátní lék na bolest v kloubech, jehož hlavní složkou byl kaštan, pro který balzám a dostal jméno - koňské síly. Společnost založená lékařem - Dr. Forster, který souhlasí s „Horse Force“.

Kromě všeobecně známé „koňské síly“ jsou populární i přípravky pro koně a jiné firmy, ale setrvačností lidé říkají všemi prostředky s obrazem tohoto zvířete stejným způsobem, zejména jsou často žádáni, aby jim prodali koňský krém, který v zásadě neexistuje, a proto zmatenost a zmatenost. V tomto článku se pokusíme zjistit, jaké nástroje existují na trhu a zda je bezpečné je používat.

Relaxační balzámový gel

Náklady na 500 ml láhev se pohybují od 410 do 630 rublů. Podle své konzistence vypadá spíše jako krém bílé barvy s výraznou vůní mentolu.

Složení

Hlavní účinné látky:

Kromě toho tento nástroj obsahuje excipienty, které poskytují rychlou absorpci léčiva.

Účinek na tělo

Na základě působení přírodních látek má léčivo příznivý vliv na celý pohybový aparát. Při použití jsou pozorovány následující účinky:

  • Zvyšuje se míra pohyblivosti páteře a kloubů, obnovují se jejich funkce.
  • Krevní oběh je normalizován, tonus cév se zvyšuje.
  • Bolest se ulevuje.
  • Zánět se snižuje.
  • Otok probíhá.
  • Stimulovaná regenerace.
  • Svaly a vazy se uvolňují, křeč je odstraněn.

Proto se tento přípravek doporučuje používat u následujících onemocnění:

Aplikace

  1. Vyčistěte místo, na které budete lék aplikovat, před kontaminací. Ideální pro to pod teplou sprchou s mýdlem, ale pokud ne, pak otřete kůži vlhkým hadříkem.
  2. Vytlačte z nádoby trochu gelu.
  3. Naneste ji na bolavé místo a nechte zcela vyschnout. Pro urychlení vstřebávání živin se doporučuje masáž.
  4. Po použití si důkladně umyjte ruce mýdlem a vodou.

Postup se provádí podle potřeby, zpravidla 2krát denně.

Pro zvýšení efektu provádění zábran:

  1. Relaxační balzámový gel, který se nanese na bolavé místo silnou vrstvou.
  2. Protřepejte film.
  3. Zahřát.
  4. Obvaz nechte 8-12 hodin.

Nejvhodnější je provést postup večer.

Tonický gel

Složky

Drogový výkon má převážně přírodní složení a obsahuje tyto účinné látky:

  • Kaštan.
  • Mentol.
  • Extrakt z lékařského pijavice.
  • Eukalyptus
  • Kafr.
  • Levandule
  • Karafiát
  • Výpis z březových listů.
  • Propolis.
  • Kostival.
  • Extrakt z divokého rozmarýnu.

Pomocné komponenty obsahují:

Účinek na tělo

V důsledku vlivu přírodních látek má léčivo následující účinek:

  • Zvyšuje pružnost cévních stěn.
  • Zvyšuje tón žil a posiluje je.
  • Zabraňuje stáze krve.
  • Snižuje projev křečových žil.
  • Utáhne pokožku.
  • Uvolňuje napětí a únavu nohou.
  • Odstraní kapilární mřížku.
  • Anestetizace.
  • Zabraňuje tromboflebitidě.
  • Má antiseptický účinek.

Gel se doporučuje aplikovat v případě:

Pokyn

  1. Lék se aplikuje v tenké vrstvě na postižené nebo bolavé oblasti chodidel, dříve očištěné od kontaminace houbou a mýdlem nebo mokrými ubrousky.
  2. Masáž probíhá. Směr pohybu od prstů k stehně.

Gel se rychle vstřebává, takže po 10-15 minutách si můžete obléknout nebo jít do postele bez obav z výskytu zelených skvrn na tkanině.

Alezan produkty

Vyrábí tuzemská společnost AVZ (Agrovetzashchita), která se specializuje na přípravky pro péči o domácí a zemědělská zvířata. Zboží se prodává prostřednictvím zoologických oddělení a veterinárních klinik. Lidé však stále více používají tyto léky k léčbě lidských onemocnění.

Formulář vydání a cena

  • Oteplovací kůň gel, pro láhev 500 ml cena je 813-855 rub.
  • Gel, chlazení a topení 2 v 1:
    • tuba 100 ml 217-269 rub., v obchodě se zvířaty najdete 256-320 rub.
    • 250 ml zkumavky, lze zakoupit za 384-452 rublů.
    • 500 ml láhev, její cena se pohybuje od 719 do 947 rublů.
  • Chlazení, anti-traumatický gel 500 ml stojí asi 745-894 rublů.
  • Smetanový krém je k dispozici ve formě:
    • tuba 100 ml, v Moskvě lze zakoupit za 208 - 235 rublů.
    • 250 ml trubice, cena se pohybuje od 465-590 rublů.
    • za láhev 500 ml bude muset zaplatit od 750 do 973 rublů.

Složení

Pro výrobu léčiv používal výrobce tyto přírodní látky:

  • Voda s ionty stříbra.
  • Extrakt z eukalyptu a rozmarýnu.
  • Levandulový olej.
  • Koňský kaštan.
  • Chitosan.
  • Glycerin.
  • Dimethylsulfoxid.

Akce

Gely mají podobný účinek. Rychle se vstřebávají do kůže. Jejich použití dává téměř okamžité výsledky:

  • Snižuje bolest.
  • Normalizuje krevní oběh.
  • Má protizánětlivý účinek.
  • Stimuluje metabolismus.
  • Odstraňuje otok.
  • Uvolňuje únavu.
  • Zahřívá nebo chladí (závisí na typu použitého léku).

Kloubní krém navíc stimuluje:

  • Obnovení tkáně chrupavky.
  • Produkce synoviální tekutiny.

V důsledku tohoto účinku se tyto přípravky pro tělo a klouby doporučují pro použití při těchto onemocněních:

Pro křečové žíly se navíc doporučuje chladící gel.

Jak používat

  1. Umyjte a osušte oblast, kde se bolest koncentruje.
  2. Houba aplikuje malé množství finančních prostředků.
  3. Masírujte, abyste si léky protřeli.
  4. Lehněte si na 15-30 minut.
  5. Chcete-li zlepšit výsledek, můžete dát na vrcholu vzduchotěsné bandáže.

Procedura se provádí 2-3 krát denně po dobu 4 týdnů. Pak přestávka na 14 dní.

Produkty ZOOVIP

Jedná se o veterinární léčiva vyráběná společností Veda LLC v Rusku. Základem jejich působení jsou léčivé vlastnosti rostlin. Vyvinuté léky výhradně pro zvířata. Lze je volně nakupovat v obchodech se zvířaty.

Formulář vydání a cena

  • Gel dvojitého působení (chlazení a oteplování):
    • Zkumavka o objemu 100 ml stojí 98-156 rublů.
    • 250 ml láhev lze zakoupit za 203-275 rublů.
    • láhev o objemu 500 ml se pohybuje od 328-412 rublů.
    • 1000 ml láhev, najdete v oddělení zoologického zboží za 563 rublů.
  • Relaxační gel:
    • trubice 100 ml, lze zakoupit za 102 rublů.
    • láhev o objemu 500 ml, cena od 394 do 356 rublů.
    • 1000 ml lahvička v obchodech se zvířaty téměř nikdy nenastane. Někteří prodejci se však mohou dohodnout, že ji uvedou v objednávce.
  • Chladící gel:
    • náklady na láhev je 500 ml 309-361 rub.
    • 1000 ml láhev - cena od 426 do 485 rublů.
  • Oteplovací gel:
    • 250 ml láhev lze zakoupit za 196-245 rublů.
    • láhev 500 ml, její cena je 294-389 rublů.
    • 1000 ml láhev na 435 rublů.
  • Krém meles tuba 150 ml lze nalézt na 156 rublů.
  • Api-PRO gel krémová trubička 150 ml 156 rub.
  • Krémový balzám na klouby:
    • 100 ml zkumavka - 124-167 rublů.
    • 250 ml láhev za cenu 230 rublů.
    • 500 ml láhev, v průměru je její cena 371 rublů.
    • 1000 ml láhev si můžete koupit za 533-614 rublů.

Složení a účinky

Přípravky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin, takže jejich použití má rychlý a udržitelný výsledek.

Kdy použít

Přípravky ZOOVIP se doporučují pro použití při těchto onemocněních: t

  • Artróza.
  • Artritida různého původu.
  • Bursitida
  • Osteochondróza.
  • Revmatismus.
  • Myositida.
  • Zánět vazů.
  • Sevřený nerv.
  • Neuralgie.
  • Protahování.
  • Svalové bolesti.
  • Sportovní zranění.

Návod k použití

  1. Produkt naneste na čistou, suchou pokožku.
  2. Třít v hromadných pohybech.
  3. Pokud má nástroj ohřívací účinek, můžete použít teplý obvaz.
  4. 20-30 minut, aby zůstali v klidu.

Postup se provádí podle potřeby 2-3krát denně. Kurz trvá cca 3-6 týdnů.

Kůň balzám

Banka balzámu 250 ml lze zakoupit v rozsahu 641-933 rublů.

Složení

Tento přípravek obsahuje následující základní látky:

  • Koňský kaštan - má analgetický, anti-edémový účinek, posiluje cévy.
  • Extrakt z jehlic snižuje zánět.
  • Pole máta - uvolňuje svaly.
  • Hora Arnica - zmírňuje nepohodlí.
  • Léčivý rozmarýn - snižuje zánět.
  • Kafr - stimuluje průtok krve.
  • Mentol - odstraňuje otok.

Pomocí balzámu, nebo jak často se také nazývá kůňový gel, získáte následující efekt:

  • Předat bolest.
  • Obnovuje se tkáň chrupavky.
  • Metabolismus vápníku je normalizován.
  • Zvyšuje se mobilita kloubů.
  • Oprava stimulovaných svalových vláken.
  • Únava prochází.

Balzám se doporučuje pro onemocnění

  • Radiculitis
  • Artritida.
  • Osteochondróza.
  • Artróza.
  • Dna
  • Protahování.
  • Zranění po nadměrném cvičení.

Balzám se aplikuje několikrát denně podle potřeby na bolavé oblasti a tře se až do absorpce. Přihláška do 3 týdnů.

Kontraindikace a nežádoucí účinky

Léky jsou ve většině případů dobře snášeny lidmi. Ale při použití zboží ZOOVIP nebo Alazan by měli být opatrní. Koneckonců, dávkování léků určených pro zvířata je mnohem větší než člověk a obsahují zvýšenou koncentraci účinných látek. Proto musíte začít s užíváním drog a pečlivě sledovat, jak tělo reaguje.

Situace při užívání drog jsou kontraindikovány:

  • Rány.
  • Neoplazma.
  • Erysipelas.
  • Infekční onemocnění kůže.
  • Zánětlivé procesy.
  • Těhotenství a kojení (ZOOVIP, Alezan).
  • Věk do 12 let (Alezan), do 18 let (ZOOVIP).

Podmínky skladování

Skladujte při teplotě + 5 + 25 ° C.

Recenze

Lidé jsou opatrní, když jsou nabídnuti, aby vyzkoušeli domácí zvířata. Ale po použití ZOOVIP, Alezan nebo “Horse Power” se jejich názor obvykle mění na dobré, ba dokonce nadšené. Léky mají rychle terapeutický účinek a jsou mnohem dostupnější než lidské analogy. Nejčastěji se objevují stížnosti štiplavého zápachu srovnatelné s balzámem Asterisk a nepohodlí láhve. Ve vzácných případech existují odpovědi na zbytečnost prostředků pro tělo, výskyt alergií po aplikaci. To však lze připsat individuální reakci organismu.

Pozitivní jsou také recenze "Horse balsam", ale jejich počet na internetu je mnohem menší než u jiných značek. Možná je to kvůli nízké popularitě a vyšší ceně za relativně malý objem. Nebo s tím, že lék není v každé lékárně.

Závěr

Lékaři jsou skeptičtí k použití koňských léků. Ačkoliv se pro jejich výrobu používají přírodní látky, kontrola kvality těchto léčiv je mnohem nižší. A v lékárnách jsou drogy, které nejsou pro ně horší, s vyváženým složením pro člověka. Mnozí lidé jsou zároveň vhodnější pro zvířata. V každém případě se každý rozhoduje podle toho, co a jak s ním zacházet, měřením rizika pravděpodobných následků s možnými přínosy.

Gel pro spoje "Koňská síla": vlastnosti a cena

Bolest kloubů se může objevit u člověka bez ohledu na jeho věk. A abyste to překonali, musíte vyzkoušet různé metody - a dodržovat speciální dietu a cvičit terapii a navštěvovat procedury. Také, některé tření v bolavém místě všechny druhy krémů, balzámů a mastí, které jsou zakoupeny v lékárně nebo připravené samostatně podle populárních receptů.

  • Charakter mastí koně
  • Forma "Koňská síla" pro klouby
  • Co je součástí gelu pro klouby "Koňská síla"
  • Cena fondů řady "Koňská síla"
  • Vlastnosti gelu pro klouby "Koňská síla"
  • Možné indikace a kontraindikace
  • Jak škodlivé jsou krémy pro koně?
  • Názor lékařů na „koňskou sílu“
  • Hodnocení zákazníků

Dnes si povíme o balzámu na klouby "Koňská síla". Existuje velký počet pozitivních recenzí o tomto krému, a to jak od pacientů a lékařů.

Charakter mastí koně

Koňské krémy, balzámy a masti se často prodávají ve veterinárních lékárnách a jsou určeny k léčbě zvířat. V tomto případě lékaři nedoporučují používat pro léčbu kloubů u lidí. Říká se, že tyto produkty jsou určeny pro použití s ​​cílem léčit velká zvířata, resp. Obsahují příliš mnoho účinných látek. Taková koncentrace může být pro osobu nebezpečná a způsobit takové reakce jako:

Zejména proto, že etiketa tohoto krému vždy říká, že by měly být používány výhradně pro daný účel a postupujte podle pokynů.

Nicméně, mnoho lidí věří, že krém a balzámy, které byly vyvinuty pro zvíře, jako je kůň, jsou hypoalergenní, přírodní a neobsahují nečistoty. To je pro tyto lidi že gel balzám pro klouby volal “koňská síla” byl vyvinut.

Forma "Koňská síla" pro klouby

Pod názvem „Koňská síla“ patří mezi léky na léčbu kloubů balzámy, gely, balzámy a krémy, které pomáhají účinně znecitlivit a zmírnit zánět v kloubech. Gely jsou například dostupné v plastových trubkách o objemu 100 až 500 ml. Nejčastěji si kupující vybírají:

Bez ohledu na formu léku má léčivé účinky, obsahuje pouze přírodní a prospěšné složky. Nejvyhledávanější formou tohoto léku je gel.

Podle instrukcí lze použít výkonový gel nebo balzám v následujících případech:

  • bolesti kloubů způsobené poraněním a jinými chorobami pohybového aparátu;
  • prevence onemocnění kloubů se zvýšenou fyzickou námahou;
  • prevence strie a přetížených svalů.

Co je součástí gelu pro klouby "Koňská síla"

Bez ohledu na to, co si vyberete - gel, balzám nebo mast, složky budou stejné:

  • Vitamin E - je silným antioxidantem a pomáhá zlepšovat stav kůže. Trhliny se hojí, vzhled jizev není povolen, kůže lépe dýchá. To vše přispívá k lepší stravitelnosti jiných složek;
  • Olej z máty peprné (esenciální forma) - tato složka krému obsahuje mentol, který zlepšuje absorpční proces, resp. Gel proniká rychleji a mnohem hlouběji do kloubů. Tento olej pomůže obnovit sílu a uvolnit nervové vzrušení;
  • levandulový olej (esenciální forma) má uklidňující a tonizující účinek a dodává gelu nebo masti příjemnou vůni;
  • voda;
  • sójový olej;
  • glycerin;
  • propylparaben;
  • triethanolamin;
  • methylparaben.

Příručka může také obsahovat informace o pomocných látkách, jako je kaštan a další. Jsou vybrány z hlediska vzájemných poměrů, takže v hotové formě má gel nebo balzám maximální účinnost.

Gel "Horsepower" má především takové vlastnosti:

  • zmírňuje bolest v kloubech;
  • uvolňuje svaly a uvolňuje napětí v jejich oblasti;
  • urychluje regenerační procesy.

Cena fondů řady "Koňská síla"

Gel pod značkou "Koňská síla" pro klouby může mít jinou cenu, to vše závisí na výrobci a formě uvolnění prostředků. Ceny mohou mít výrazný rozdíl.

Pokud hovoříme konkrétně o gelech, balzámech, průměrné ceny budou:

  • Balení léčiva o objemu 500 ml - 300 rublů;
  • 200 ml zkumavka - asi 150 rublů;
  • Kapacita 100 ml - až 100 rublů.

Je třeba dodat, že pod značkou Horse Power existují nejen krémy a masti, ale také speciální výživa. To stojí více, jedna banka bude stát asi 1500 rublů. Gel pro léčbu kloubů bude stát mnohem méně, zmírní bolest a zmírní zánět.

Ale ve formě masti "Koňská síla" se prodává za cenu asi 500 rublů za láhev 500 ml.

Vlastnosti gelu pro klouby "Koňská síla"

Balm-gel "Koňská síla" pro ošetření kloubů v aplikaci je velmi jednoduchý:

  • Chcete-li krém aplikovat na bolavý kloub, zmáčkněte na dlani malé množství gelu;
  • masírujte postižený kloub krémem až do úplného vstřebání.

Naneste mast na kloub může být dvakrát denně, zatímco není možné zabránit vniknutí prostředků na sliznici a jiné poškozené kůži. Pro zvýšení efektu zabalte po aplikaci balzámu bolestivý kloub teplým šátkem.

Je přísně zakázáno aplikovat gel na poškozenou pokožku, je nemožné, aby se krém dostal na popáleniny a otevřené rány, stejně jako na oči, nos a ústní dutinu. Doporučuje se po aplikaci masti zůstat ve zemřelém stavu asi hodinu. Než začnete aplikovat krém, poraďte se s odborníkem.

Možné indikace a kontraindikace

V návodu jsou uvedeny následující pokyny pro použití produktu „Horsepower“:

  • strie;
  • osteochondróza;
  • artróza;
  • artritida;
  • revmatismus;
  • terapeutická masáž;
  • svalové napětí;
  • rehabilitace po operacích a úrazech.

Možné kontraindikace používání krému v jakékoliv formě:

  • poškození kůže;
  • maligní nádory;
  • alergický na léčivo nebo na jeho určitou složku.

Jak škodlivé jsou krémy pro koně?

Jak již bylo zmíněno, existuje mnoho informací o tom, že mnoho lidí používá přípravky pro léčbu kloubů, které nejsou určeny pro lidi, ale pro zvířata, a nakupují je ve veterinárních lékárnách.

Mnozí říkají, že tyto nástroje jsou mnohem účinnější než konvenční a obsahují minimum škodlivých látek.

Podle recenzí zákazníků se tyto přípravky řady „Horsepower“ od různých výrobců aktivně využívají:

  • prostředky pro posílení imunitního procesu;
  • antiseptika, včetně krémů používaných k hojení mikrotrhlin;
  • speciální šampony, které pomáhají zvýšit růst vlasů, a to iv oblasti plešatosti;
  • gely a balzámy pro ošetření kloubů.

Názor lékařů na „koňskou sílu“

Je třeba říci, že lékaři nikdy svým pacientům formálně nepředepisují léčbu pomocí speciálních přípravků pro zvířata. Neoficiálně má však odborník jiný názor na prostředky pro zvířata. Většina lékařů souhlasí s tím, že tyto nástroje nezpůsobují lidskému tělu žádné škody.

Jiní lékaři se však domnívají, že propagace fondů nazvaných „Koňská síla“ je pouze marketingovým trikem a jejich pacienti utrácejí peníze jen marně. Většinou se však shodují na tom, že takové krémy jsou účinné, protože koňský krém pro léčbu kloubů má stejné složení jako masti pro člověka.

Proč jsou balsamové značky "Horsepower" tak populární v léčbě kloubů? Faktem je, že ve většině případů chtějí obyvatelé velkých měst používat pouze přírodní prostředky.

Ne ve všech případech obsahují léčiva pro léčbu zvířat více přírodních složek než lidská léčiva. Můžeme říci, že nyní krémový gel "Alezan" se stal mezi zákazníky více populární než obyčejný krém na klouby pro lidi.

Užívání léků koňským seriálem člověkem je jeho osobní volbou. A odpovědnost za takové rozhodnutí je vždy na něm, protože pokyny pro použití těchto prostředků říkají, že je třeba lék používat pouze přísně pro tento účel.

Navzdory přítomnosti kontraindikací je mast na klouby aktivně inzerována na internetu, zejména s ohledem na Alezan krém pro koně. Navíc, podle popisu, vzorec tohoto nástroje je takový, že člověk může zbavit problému nemocných kloubů.

Hodnocení zákazníků

Na internetu je velké množství vyznamenání za koňskou mast pro léčbu kloubů. Někteří tvrdí, že účinek je tak pozoruhodný, že ostatní léky prostě nejsou potřeba, a koňská mast pomáhá urychlit proces léčby a dlouhodobě zmírňuje bolest.

Volba léků pro léčbu kloubů je však čistě individuálním rozhodnutím. Ale nedoporučuje se zapojit do nějakého konkrétního léku, je také žádoucí, aby se řídil doporučením ošetřujícího lékaře. Pomůže vám vybrat si koně krém pro léčbu kloubů, v závislosti na jeho složení.